REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Fíky – blahodárné sušené ovoce

Věděli jste, že sušené fíky, které mohou být součástí dárkového kornoutu, který si můžete sami vlastnoručně virtuálně namíchat, prospějí nejen vašemu srdci, ale obecně celé oběhové soustavě? Že jsou doporučovány všem, kteří mají oslabený organismus – třeba po prodělaných závažných onemocněních? Že by je měly baštit ve velkém ženy v menopauze (a všechny osoby, kterým hrozí osteoporóza), protože obsahují velké množství vápníku? Že díky velkému množství vlákniny mohou sloužit také jako prevence proti rakovině tlustého střeva? A co ta bílá vrstvička na jejich povrchu, o které se mylně domníváte, že je to plíseň? Není! V 99,9 % všech případů se jedná o přírodní cukr. V žádném případě tedy na toto sušené ovoce nezapomínejte a vždy je přidávejte do vlastního dárkového kornoutu.

Müsli – dokonalá snídaně

Stejně jako sušené ovoce patří k létu také müsli. Jakmile se totiž rtuť teploměru začne šplhat ke třicítce nebo dokonce nad ni, málokoho napadne, cpát se k snídani chlebem s máslem a se salámem. Zato takový lehounký jogurt s vlastním müsli, tedy s müsli v tubusu, které jste si rovněž vlastnoručně namíchali (jako sušené ovoce), to je ta pravá snídaně, která vás naplní energií na celé dopoledne. A přitom se po ní budete cítit lehce jako vánek.

Ranní káva vás nakopne

K prázdninové snídani samozřejmě patří i šálek dobré ranní kávy nebo čaje. Když už si budete připravovat vlastní müsli v tubusu, určitě bude stát za to, namíchat si vlastní čaj.

Na grilovačku s dobrým kořením

S ostrými jídly bych v horkých letních dnech a večerech poněkud šetřila. Na druhou stranu taková dobrá zahradní grilovačka se bez dobrého a kvalitního koření rozhodně neobejde. A pokud už budete chtít s přáteli posedět, připravte jim i něco slaného zobání, které je k vínu či pivečku to pravé. Internetový obchod Zobshop.cz vám nabízí možnost, sestavit si prakticky ze všech nabízených komodit vlastní balíčky – kornouty či tubusy. Pokud vám tento způsob nákupu nevyhovuje, sáhněte po speciálních balíčcích.

Comments are closed.