REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Od slunečních paprsků vám pomůže venkovní stínění

Každý máme své priority. Týká se to i ročních období. Lyžaři samozřejmě milují zimu, ti kteří dávají přednost koupání na Jadranu nebo u jihočeského rybníka určitě mají raději léto. Já osobně patřím mezi milovníky podzimu. Pro někoho je podzim smutným obdobím, mě však nabíjí neskutečnou energií. A navíc – není mi horko, není mi zima a nemám pylovou alergii. (Proto jsem také vyřadila ze svých úvah jaro.) Můj milovaný podzim mne netrápí ani alergií, ani mrazem, ani nesnesitelným vedrem. I když se musím přiznat, že od slunečních paprsků mi společnost Suncare již pomohla. Vyřešila zastínění celého mého domu venkovním stíněním, konkrétně venkovními žaluziemi. V každé místnosti mám samozřejmě také vnitřní stínění. Látkové rolety jsem volila do ložnice, v ostatních místnostech na mých oknech trůní vnitřní žaluzie. A jak máte zastínění svého interiéru vyřešeno vy?

Myslete v souvislostech

Když už jsem se společností Suncare jednala, byly mi nabídnuty také sítě proti hmyzu. Jedinečná věc, která mi umožnila, abych nechávala okna i balkonové dveře otevřené prakticky celou noc, a v případě, že si slunce dopřeje alespoň na chvíli oddych, mohu mít otevřeno od božího rána do božího rána. Pokud nemáte vyřešeno exteriérové a interiérové stínění svého bytu či domu, pokud se ve svém obydlí neustále potkáváte s nezvanými hmyzími návštěvníky, neváhejte ani minutu a na společnost Suncare se obraťte.

S pergolou hurá na zahradu

Když jsem svůj dům dokončovala, firma Suncare mi nabídla perfektní vrata a brány a zanedlouho se ještě chystáme na stavbu zahradní pergoly. Velice se těším, protože zahradní pergola je to, co mi k mému štěstí ještě chybí. Nemůžu se dočkat, až pod ni usednu s pěknou knížkou v ruce a sklenkou dobrého vína. Zpoza stínu budu pozorovat rozkvetlé záhony a radovat se, že jsem našla tak skvělé lidi, kteří mi pomohli k tomu, aby moje bydlení bylo dokonalé.

Comments are closed.