REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Značka Patron – český výrobce dětských kočárků

Čekáte nový přírůstek do rodiny a přemýšlíte nad koupí kočárku? V dnešní době je i na území střední Evropy trh s kočárky doslova přeplněn. Na výběr jsou levné, ale nekvalitní kočárky, které v praxi mohou být pro dítě i nebezpečné. Čas od času zasáhne (na anonymní udání) Česká obchodní inspekce a prodej těchto kočárků zarazí. Na druhé straně jsou kočárky, které jsou kvalitní a pro dítě bezpečné, ale jsou příliš finančně náročné. Naštěstí existuje i segment kvalitních dětských kočárků za férové ceny. Jak již plyne z titulku tohoto článku, mj. narážím na kočárky Patron.

Patron Bohemia, kočárky od české moderní firmy

Tato firma vznikla na přelomu tohoto tisíciletí, postupně se z ní stala největší česká společnost, která se specializuje na výrobu kočárků. Díky kvalitnímu provedení všech typů kočárků se firma Patron Bohemia (jako jediná v ČR) může pyšnit sériovou výrobou. Při sestavování návrhů i při samotném procesu výroby kočárků u této firmy hrají prim dva faktory: prostornost a bezpečnost dětí. O faktu, že tato firma roste vypovídá i držení certifikátu norem ISO 9001:2000. Pokud tedy hledáte kvalitní kočárek, a to i pro několik dětí a zároveň chcete podpořit českou firmu, kočárky Patron jsou jednoznačně správnou volbou.

Jak vybrat správný kočárek?

Patron Bohemia chce vyhovět všem přáním zákazníku, díky tomu vyrábí mnoho různých podvozků, ze kterých si vybere každý. Abyste byli v praxi nadmíru spokojeni, hrají roli i maličkosti, proto si můžete vybrat z mnohých chytrých příslušenství pro kočárky či postýlky Patron. Před výběrem a pořízením kočárku zvažte, zda chcete mobilní, lehký a lehce skladovatelný kočárek anebo dáte přednost stabilnější konstrukci. Kočárky patron jsou vždy vyrobeny z kvalitních materiálů, tudíž si nad bezpečností dítěte nemusíte lámat hlavu, stačí pouze vybrat ten správný model.

Kde si vyzkoušet a koupit kočárky Patron?

Pokud chcete nakupovat chytře, respektive levně kvalitní produkt, internetový obchod v naprosté většině bývá vhodnou volbou. V případě, že si ale chcete produkt nejdříve vyzkoušet a přijít tak na jeho případné neduhy, je na místě navštívit kamennou prodejnu. Co se týče dětských postýlek, autosedaček, dětských kočárků a dalšího vybavení domácnosti pro děti, za zmínku rozhodně stojí AAAkočárky.cz, který disponuje e-shopem i kamennými prodejnami s internetovými ceny.

Comments are closed.