REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Design a účelnost – důležitým krokem pro vysněnou koupelnu je správná vodovodní baterie

 

Široký výběr je samozřejmost, správný výběrje Vaše zodpovědnost

 

Zařizujete novou koupelnu nebo se chystáte na přestavbu té staré? Jistě máte v hlavě(a možná i na papíře) sesumírovány všechny Vaše požadavky, jako jsou barva dlaždiček, potřebné vybavení nebo rozměry sprchového koutu. Neméně důležitý je i výběr kvalitní vodovodní baterie. Pokud ji tedy na Vašem seznamu nemáte, rozhodně ji tam doplňte a pokud ano, zkontrolujte, zda jste vybrali tu správnou právě pro Vás.

Dnes se dá spolehlivá baterie pořídit nejen v kamenném obchodě, kde máte na výběr často pouze mezi pákovou a kohoutkovou, s trochou štěstí v několika různých provedeních.V e-shopu Dřezová-baterie.cz můžete najít bezpočet baterií dřezových i koupelnových, termostatických pokud chcete spořit energii nebo třeba takových, co disponují přípojkou k pračce a myčce.Vše od předních výrobců a v mnoha designových kolekcích.

 

Důležité je, aby vše bylo podle Vašich představ.Kombinacím se meze nekladou

 

Není ničím neobvyklým zařídit si svou koupelnu například vanou i sprchou, popřípadě i umyvadlem zároveň. Díky bohaté nabídce si můžete zakoupit baterii se sprchou do sprchového koutu, nástěnnou k vaně a obyčejnou kohoutkovou, kterou můžete přidělat k umyvadlu. Nejvýhodnější je pořídit vše tak, aby byl výsledek vzhledově co nejpůsobivější, jinými slovy, baterie by spolu měli co nejvíce ladit.Návrháři jdou v této oblasti zákazníkům naproti a pokud Vám je tedy sympatických několik modelů z jedné designové série, máte vyhráno. Zkombinujte si potřebné druhy baterií přesně podle toho, jak se Vám to hodí.

Koupelna nebo kuchyně by především měla vždy fungovat a na sto procent plnit Vaše očekávaní. Promyslete si, co potřebujete a můžete se vrhnout do nakupování. Až budete s výsledkem spokojeni, nezbývá už, než pozvat známe a pochlubit se vzhledově i funkčně vyváženými prostory Vašeho domu.

Comments are closed.