REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Proč si zřídit virtuální sídlo firmy v Praze

Důvodů, proč dnes podnikatelé směřují sídla firem na pražské adresy je několik. Pokud podnikáte z domova, není pro každého příjemné mít firmu kompletně spojenou se svým bydlištěm. Nemáte tak možnost oddělit soukromý život od profesního. Pracovní pošta Vám dochází na soukromou adresu a stejně tak Vás doma může navštívit i kontrola z finančního úřadu. Navíc zřídit sídlo firmy v Praze je i dobrý marketingový krok. Adresa v centru Prahy působí profesionálně a luxusněji.

Pokud se pro takový krok rozhodnete, je samotný proces změny sídla firmy velmi rychlý. Stačí pouze občanský průkaz jednatele či jeho plná moc. Během schůzky jsme na počkání schopni domluvit s Vámi podrobnosti, týkající se adresy vybrané z našich nabídek a doby pronájmu. Cenu se dozvíte okamžitě a po zaplacení nájemného od nás obdržíte souhlas s umístěním sídla firmy. Pak následuje již jen návštěva rejstříkového soudu, kam je nutné doručit okolkovanou oficiální formu návrhu na změnu sídla.

A jaké adresy Vám může naše společnost nabídnout? Využijte napřídklad sídlo na adrese:

  • Praha 1
  • Praha 3
  • Praha 9
  • Praha 10
  • či Brno.

Všechny tyto adresy jsou snadno dostupné a snaží se Vám vyjít vstříc kombinací ceny a kvality.

V této službě je automaticky zahrnuta služba přebírání pošty, která je pravidelně svážena na centrální kancelář, odkud Vás prostřednictvím e-mailu informujeme o jejím doručení, a kde si ji můžete v pracovních dnech od 9 do 17 hodin vyzvednout. Dále je součástí využití konferenčních prostor pro jednání s úřady.

Nadstandartním balíčkem je následně zákazníkovi nabídnuto skenování pošty a její zasílání na jím zvolenou adresu či využívání konferenční místnosti pro obchodní jednání. V rámci služeb, které nabízíme je možné využít i zakládáních nových firem, a to jako ready-made společnosti nebo společnosti na klíč, vedení účetnictví a výpomoc s firemní dokumentací, zakládání odštěpných závodů či likvidace a odkup spoleností. Pokud bude mít ještě stále dojem, že potřebuje více individuálních služeb jsme k jednání vždy otevřeni.

Pro více informací je možné nás kontaktovat, např. prostřednictvím poptávkového formuláře.

Comments are closed.