REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Fotograf pro Váš firemní večírek

Většina zaměstnavatelů se snaží budovat firemní kulturu, a to i třeba skrze firemní akce jako jsou večírky. Loajalita budovaná k zaměstnavateli skrze podobné akce se může promítnout i v pracovním nasazení. S blížícím se koncem roku by měly firmy myslet na uspořádání atraktivního firemního večírku pro své zaměstnance. Kreativitě se meze nekladou, a proto byste měli zvážit také fotografa pro Váš firemní večírek, který vám pomůže budovat obraz firmy nejen vnitřní pro své zaměstnance, ale i vnější, směrem k vašim zákazníkům, obchodním partnerům nebo budoucím zaměstnancům.

Fotograf na firemní večírek?

Firemní večírek nemusí být pouze interní záležitostí, kdy zavřete své zaměstnance do zasedačky s párty kloboučky, kelímky a alkoholem. Takové akce nelákají ani vaše zaměstnance, kteří se mohou, a to oprávněně, obávat o pošramocení své profesní kariéry přílišnou konzumací alkoholu. Buďte kreativnější, naplánujte akci, ve které spojíte jak příjemný zážitek pro vaše zaměstnance, tak vhodné PR firmy. Ukažte, že se zajímáte o své zaměstnance a dejte o tom vědět i vnějšímu světu.

Fotografie zaměstnanců do oficiální propagace nepatří

Fotografie z mobilů vašich zaměstnanců do firemní propagace rozhodně nepatří. Kvalita fotografií, nemluvě o momentkách na nich zachycených nebude valné kvality a vaší firmy spíše uškodí. Zvolte raději profesionálního fotografa, který se postará o vysoce kvalitní fotografie vhodné pro oficiální propagaci firmy a zachytí objektivně celou akci.

Fotokoutek na firemní akci

Fotokoutek se hodí na různé akce jako je festival, ale i firemní večírek. Účelem fotokoutku je odlehčit atmosféru. Jedná se o mobilní ateliér, kde pracuje kvalifikovaná obsluha a fotograf. Se spoustou rekvizit si mohou Vaši zaměstnanci udělat perfektní fotky v zábavných situacích. Navíc není potřeba na nic čekat, fotky jsou k dostání ihned na místě, kde budou vytištěny ve vysoké kvalitě.

Služby profesionálního fotografa

AZ-fotoslužby působí v rámci celé České republiky, takže jsme ochotni focení Vašeho firemního večírku zajistit kdekoli. Focení jedné hodiny od profesionálního fotografa stojí 700,-Kč. Další informace a balíčky naleznete na našich stránkách AZ-Fotosluzby.eu.

Comments are closed.