REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Pusťte do své koupelny moderní design vodovodní baterie

Už dávno neplatí, že musí koupelna splňovat jen praktickou stránku. Lidé všech generací si potrpí i na elegantní vzhled vany, obkladů anebo pákových a kohoutkových baterií. Český trh je zasycen mnoha produkty, které dokážou oslnit kvalitou, zajímavým designem a rozhodujícími parametry. Skvělým tipem je Abete dřezová baterie nástěnná 150 mm chrom ADBO1.

V každém detailu dokonalá

Moderně řešená vodovodní baterie Abete ADBO1 vyhoví jako umyvadlová i dřezová. Pyšní se roztečí 150 mm a délka otočného ramínka je 200 mm. Model pocházející z Itálie zaujme nadčasovým vzhledem, který padne do oka každému uživateli. Na první pohled uhrane zajímavé řešení této vodovodní baterie a záruka 24 měsíců. Ať už se rozhodnete pro využití k umyvadlu či ke dřezu, vždy budete spokojeni. Snadno se instaluje a osloví snadným ovládáním.

Do kuchyně i do koupelny

Nádherný model padne jako ulitý koupelně i kuchyni. Delší kohoutek skvěle upotřebíte při napouštění dřezu anebo vany. Zaručíte si tak pohodlné umývání rukou i nádobí. Délka otočného ramínka 200 mm a rozteč 150 mm, to je základ smysluplného upotřebení. Pokud toužíte po jednoduchém ovládání, které okamžitě zastaví tok vody a šetří tak vaši kapsu rozhodněte se pro model Abete chrom ADBO1. Dynamický design a provedení v chromu je synonymem luxusu. Potěšte svou koupelnu a kuchyňský dřez ojedinělou vodovodní baterií, kterou vám budou vaše návštěvy tiše závidět.

Vodovodní baterie s ramínkem se vyplatí

Tato vodovodní baterie je k dostání v osvědčených e-shopech, kde se o ní dozvíte ještě mnohem více. Jedno je však jisté, během pár chvil si zamilujete její provedení a praktické využití. Za zmínku stojí i pořizovací cena pohybující se v řádu 2500 korun. Mnohé klienty potěší výhody, které e-shopy nabízejí, jako je doprava zdarma při objednávce nad 1000 korun. Takové produkty a služby nabízí právě e-shop www.drezova-baterie.cz.

 

Comments are closed.