REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Přečtěte si o postupu zakládání nových firem

Každý začínající podnikatel využívá internet k tomu, aby nalezl co nejvíce informací souvisejících s podnikáním. A právě tento článek je výňatkem toho nejdůležitějšího, co by měl živnostník nebo podnikatel vědět. Jsou to hlavně informace spojené se zakládáním společnosti, ať už jde o s.r.o. nebo a.s. Čekají na vás fakta spjatá s virtuálními kancelářemi, respektive se sídlem společnosti. Zjistíte, jak takový pronájem funguje, co všechno přináší a jak se ke všemu dopracovat tou nejsnazší cestou.

Sídlo firmy hraje důležitou roli

V těchto článcích se zaměříme například na to, jak může vypadat sídlo firmy. Dočtete se, že sídlo firmy může být virtuální. Co to může znamenat? Abychom vše upřesnili na tu pravou míru, rozepíšeme se trochu podrobněji. Představte si, že si pronajmete sídlo firmy na lukrativní adrese, kde budete oficiálně sídlit. Jenže, provozovnu budete mít úplně jinde. Na novém sídle firmy bude recepce, pracovnice mohou přesměrovávat vaše telefony a máte dokonce i cedulku s označením firmy na budově..

Výhody založení s.r.o. na klíč

V článcích se můžete například dočíst, při založení firmy můžete využít dvou variant a to:

  • Založení s.r.o.
  • Nákup hotové ready-made firmy

První varianta trvá v řádu dvou týdnů a expresní vyřízení založení s.r.o. do pěti dnů. Ať tak či onak, nemusíte se starat o jakoukoliv administrativu, obcházení úřadů, vyplňování listin a nahlašování na příslušných institucích. Druhou možností je nákup připravené společnosti, kterou lze využívat v podstatě okamžitě. Navíc máte plně splacen celý kapitál.

Virtuální sídlo firmy a založení nové s.r.o. – čtěte v článcích níže:

Comments are closed.