REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Zvažujete virtuální sídlo firmy Praha?

Pokud zákazníkům a obchodním partnerům prezentujete své produkty a uvádíte sídlo firmy v hlavní metropoli, jistě působíte lepším dojmem, než když máte adresu psanou na maloměstě v panelovém bytě. I z tohoto důvodu stále více podnikatelů hledá lukrativní sídlo firmy Praha. Požadujete-li v tomto směru odbornost, profesionalitu a garanci kvalitních služeb, obraťte se na společnost Profi-kancelář s.r.o. Ta patří k nejstarším poskytovatelům svého druhu, a tudíž je její přístup spojen s ověřenou letitou praxí, stovkami spokojených klientů a odpovídajícím nadstandardem.

Zvyšte prestiž svého podnikání díky reprezentativní adrese v Praze

V tomto případě se jedná o virtuální kancelář, kterou primárně nemusíte každý den využívat, ale máte ji uvedené jako své sídlo firmy. Tento holý údaj si však můžete rozšířit o spoustu dalších úkonů, jež zjednoduší vaše firemní procesy. Níže uvádíme jejich krátký výčet:

  • Neomezený příjem pošty s týdenním nebo měsíčním přeposíláním.
  • Zákaznická linka s operátorem.
  • Využívání zařízené kanceláře a zasedací místnosti.

Sídlo firmy Praha je spojeno hlavně s nízkými náklady oproti klasickému pronájmu kanceláře, za níž byste se v centru Prahy jistě nedoplatili.

Kdo vám založí firmu na klíč?

Vyžadujete-li při uvedeném procesu odbornost, profesionalitu, individuální přístup a řadu zajímavých benefitů, obraťte se na společnost Profi-kancelář s.r.o. Ta je dlouhodobým specialistou v této oblasti a dokonce vám garantuje lhůty pro založení s.r.o. Pakliže nedojde k jejich naplnění, získáte novou firmu zcela zdarma.

Výhody založení s.r.o.

V první řadě ušetříte svůj drahocenný čas a ve finále i finance, protože se oněch deset, popřípadě pět dnů, máte možnost věnovat rozvoji vlastního podnikání. K výrazným kladům tohoto řešení patří následující:

  • Firma s čistou historií, kde jste v obchodním rejstříku uvedeni pouze vy.
  • Nejlevnější varianta na trhu, která svou cenou předčí ready made společnosti.
  • Společnost vytvořená dle přesných kritérií klienta.

Staňte se vlastníkem s.r.o. a otevřete si cestu k velkému podnikání. Předstupte před své potenciální zákazníky jako velký a stabilní subjekt se vším všudy.

Profi-kancelář s.r.o. se o všechno postará za vás!

Dejte v tomto směru na letité zkušenosti a v podstatě nejstaršího odborníka na tento segment. Oceňte lákavé ceny za jednotlivé úkony, individuální přístup k zákazníkovi a poskytnutí odborného poradenského servisu. To je nabídka, jíž Profi-kancelář s.r.o. zaujme dozajista každého podnikatele ať už jde o založení sro nebo umístění sídla firmy do virtuální kanceláře.

Comments are closed.