REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Čalouněný nábytek a jeho údržba

Čalouněný nábytek při správném výběru, bude ozdobou naší domácnosti a chloubou majitele domu. I když při výběru máme nepřeberné množství čalouněného nábytku a sedacích souprav, musíme pečlivě zvážit, kam budeme nábytek dávat.

Čalouněný nábytek v sobě snoubí, pohodlnost, originalitu, krásu a bezpečnost. Předností čalouněného nábytku je, že když Vás už omrzí jeho potahová látka, tak si ji necháte přetáhnout.

Pohodlí a účelnost: Pohovky, čalouněné židle a postele nám poskytují komfort a pohodlí v našem bytě při odpočinku a spánku. Některé sedací soupravy jsou rozložitelné, tudíž nám poslouží při přespání naší návštěvy, anebo jako úložný prostor. Pokud si pořídíte čalouněné židle, tak se Vám většinou sedí líp, jak na dřevěné.

Díky nepřebernému množství potahových látek je též možné si potahovou látku vybrat a sladit si to ke svému interiéru.

Dále při jejich znečištění, jsou dvě možnosti. Bud si nechat sedací soupravu vyčistit, s čím má naše úklidová firma J&H Úklid dlouholeté zkušenosti, anebo si ji nechat znovu přetáhnout, ale to už je větší investice.

A jak na čištění?

Nejjednodušší způsob čištění čalouněného nábytku je vysávání. Ne vždy se, ale podaří dosáhnout uspokojivých výsledků. Někdy je na místě použít chemické čisticí prostředky, ale musí být odlišné od čisticích prostředků na koberce.

Čalouněný nábytek je jemnější a náchylnější, takže při jeho čištění dávejte velký pozor na jeho poškození. Pokud si nebudete vědět rady, je nejlepší volba, pozvat si odborně vyškolenou firmu, která Vám váš čalouněný nábytek i koberce ráda vyčistí.

Naše úklidová firma J&H Úklid má vyškolené pracovníky, kteří vědí, jaké čisticí prostředky používat, abyste byli s naší prací nadmíru spokojeni.

Při čištění je důležité si uvědomit, že není vše universální. Vhodný čisticí prostředek je zárukou správného vyčištění, jak špíny, tak skvrn, které se na nábytku vytvořili.

A co na to J&H Úklid?

Pokud se rozhodnete využít služby naší úklidové firmy, jsme tu pro Vás k dispozici 24 hodin denně / 7 dní v týdnu / 365 dní v roce. Provádíme kompletní úklidové služby – strojové čištění všech druhů podlah, čištění kožených sedaček, mytí oken, čištění koberců, ale spoustu dalších úklidových služeb v lokalitách Praha, Brno, Vyškov, Slavkov, Prostějov, Olomouc, Zlín a další města ČR.

Comments are closed.