REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Čisticí prostředky řady Krystal

Čisticí prostředky Krystal jsou výborným pomocníkem do naší domácnosti.

At potřebujete vyčistit cokoliv, vždy si z této řady čisticích prostředků vyberete. Tato řada Vám nabízí čisticí prostředky, jak na umývání nádobí, tak na čištění koupelen, oken, na čištění WC, nábytku, podlah, desinfekční prostředky a v neposlední řadě i čistící pasty na velmi znečištěné ruce.

Tyto čistící prostředky jsou velmi účinné a kdo už jich jednou vyzkoušel, byl s nimi velmi spokojený.

Naše úklidová firma J&H Úklid, která se zabývá úklidem domácností a různých institucí, používá také tyto čisticí prostředky ke svým úklidům v domácnostech, mimo jiné profesionální čisticí prostředky. Tyto čisticí prostředky naše firma také prodává ve své kamenné prodejně drogerie ve Vyškově.

Čisticí prostředky Cleamen

 

Čisticí prostředky Cleamen jsou profesionální čisticí prostředky, které většinou používají úklidové firmy ke svým úklidům. Jsou to prostředky, které se ředí na určité množství podle návodu od výrobce. Naše úklidová firma J&H Úklid tyto čisticí prostředky též používá ke svým úklidům a čištění koberců. Máme s těmito prostředky dobré zkušenosti, a proto jich rádi používáme. Naši zaměstnanci jsou proškoleni, aby přesně věděli jaký čisticí prostředek je nejvhodnější na vyčištění dané věci. Pokud si sami nevíte rady, jak dobře vyčistit koberec, nebo potřebujete vyčistit celou domácnost, můžete se na nás obrátit mi Vám rádi pomůžeme a poradíme.

A co na to J&H Úklid?

Pokud se rozhodnete využít služby naší úklidové firmy, jsme tu pro Vás k dispozici 24 hodin denně / 7 dní v týdnu / 365 dní v roce. Provádíme kompletní úklidové služby – strojové čištění všech druhů podlah, čištění kožených sedaček, mytí oken, čištění koberců, ale spoustu dalších úklidových služeb v lokalitách Praha, Brno, Vyškov, Slavkov, Prostějov, Olomouc, Zlín a další města ČR.

Comments are closed.