REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Sincolor.cz to je záruka kvality

DCH – Sincolor, a.s. je tradiční český výrobce a dodavatel kvalitních barev laků a stavební chemie. Díky svým dlouholetým zkušenostem Vám nabízí pouze kvalitní a prověřené nátěrové hmoty. Našim zákazníkům nabízíme pohotový servis pří nákupu jakéhokoliv zboží v našich prodejnách. Naši zaměstnanci jsou proškolení a ochotní Vám kdykoliv poskytnou všechny potřebné informace o produktech.

Epoxidová pryskyřice je pryskyřice, která se vyrábí polykondenzací vícesytných fenolů s epoxidovou skupinou. Používá se hlavně díky své dobré přilnavosti a tvrdosti na výrobu lepidel a epoxidové laky.

Vyberte si v našem eshopu tekutý kov FixMetal. FixMetal Alu je víceúčelová dvousložková hmota obsahující kovová plniva a je vhodná pro opravu kovových výrobků, zejména pro opravy děr, výtluků a drobnějších defektů vzniklých při výrobě, zpracování nebo užívání ocelových výrobků

Sincolor vám zaručí maximální kvalitu, prověřené zboží a hlavně kvalitní zákaznický servis. Pokud si nejste jistí, které nátěrové hmoty potřebujete, náš zaškolený tým Vám ochotně poradí.

Comments are closed.