REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Rekreační střediska, Rekreační středisko Fiola a Pod Stepí Mohelno

Naše rekreační střediska Pod stepí a Fiola Vám nabízejí své služby. Obě rekreační střediska se nalézají v krásném údolí řeky Jihlavy (druhé nejteplejší místo v ČR), díky křišťálově čisté vodě uvidíte v řece množství raků a pstruhů. Rekreační střediska se nacházejí 3 km od obce Mohelno. Obec Mohelno leží 50 km od Brna, 11 km od Ivančic, 150 km od Prahy. Nabízíme stravování 4x denně – plná penze. Pokud je pro rekreanta nezbytná zvláštní strava (cukrovka, bezlepková dieta), je nutné vše domluvit ještě před pobytem. Strava je domácího typu.

Rekreační středisko Fiola se nachází v hlubokém kaňonu řeky Jihlavy, 3km po proudu řeky od paty Mohelenské přehrady a je 20.000 m2 rozsáhlé. Do střediska vede lesní cesta na které se v 80% vyhnou dva osobní automobily. Kromě rekreantů zde nemá nikdo jiný přístup. Rekreační středisko má dva druhy ubytování. Čtyřlůžkové chatičky s palandami bez sociálního zařízení – to je společné na hlavní budově – 5x pro muže a 5x pro ženy, jak sprchy tak toalety – týká se jich nižší cena. Teplá voda a sprchy jsou rekreantům k dispozici po celých 24 hodin. Velké srubové chaty pro 4-8 osob -2pokoje- s vlastním sociálním příslušenstvím, malou televizí a miniledničkou. 

Rekreační středisko Pod stepí se nachází v hlubokém kaňonu řeky Jihlavy přímo u paty Mohelenské přehrady a je 30.000 m2 rozsáhlé. Do střediska vede asfaltová cesta. Kromě rekreantů zde nemá nikdo jiný přístup. Středisko má ubytování na hlavní srubové budově nebo na třech vedlejších zděných chatách – všechny jsou přízemní. Na hlavní budově je jedenáct 4lůžkových, jeden pětilůžkový a tři dvoulůžkové pokoje. Pěti lůžkový pokoj je jediný, který má normální postele, jinak jsou všude palandy.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

fitness classic

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

zvířata, fauna

Comments are closed.