REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Fotokalendáře z Vašich fotek

Kalendáře jsou věcí, která je jednoznačně spjata s našimi životy a každodenními potřebami. Tento abstraktní systém, sloužící pro členění času a orientaci v čase, sahá již do dávné historie. Za svou dobu si kalendář prošel mnohými změnami a i nyní najdeme rozdílné varianty tohoto členění času. Nemusí to být pouze náboženské důvody, ale i prostý praktický fakt, umožňující například zemědělcům lépe pečovat o svou úrodu. Jako hlavní lze označit lunární kalendář, který známe z běžného života. Dále solární kalendář sloužící především výše zmíněným zemědělcům a kombinovaný lunisolární kalendář. S pomocí TiskProRadost.cz si můžete vytvořit kalendář přímo pro vás.

Nabízíme například vyhotovení nástěnného fotokalendáře, sestaveného z vašich digitálních fotografií přesně na míru. Kalendář bude vytištěn na pevný křídový papír v základním rozsahu 13 stran a pevnou zadní podložkou. Jestliže máte větší výběr fotografií, je možné naplnit až 25 stran. Pro ulehčení práce nabízíme zdarma ke stažení i kalendářové šablony, do kterých pouze vložíte předpřipravené fotografie, které mají být součástí vašeho kalendáře. Pokud si chcete dát záležet, můžete využít i možnosti úprav takových šablon. Váš kalendář pak bude ještě krásnější. Jako specialitu u nás získáte i možnost vyhotovení unikátního kalendáře Příjmenář, který obsahuje místo klasických křestních jmen příjmení. Mimo fotokalendáře na stěnu, tiskneme i stolní fotokalendáře. Jeho specifikum je 14 denní kalendárium, celkem 30 stran a oboustranný tisk na křídový papír. Návrh kalendáře si zhotovíte v programu AlbumMaker tak, abyste byli maximálně spokojeni s jeho podobou.

Zvolte fotokalendář, stolní či nástěnný, jako praktický a zároveň osobní dar svým známým, rodině nebo kamarádům. Společnými fotografiemi jim dáte najevo váš blízký vztah a potvrzení, že si jich velice vážíte. Fotokalendář – ten nejlepší osobní dar, který můžete dát.

Comments are closed.