REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Hotel Lipno – místo pro vaši dovolenou

Jižní Čechy jsou nejvíce navštěvovanou částí České republiky. Lidi každoročně míří zejména na Lipensko, které se rozkládá kolem lipenského jezera. Na obou březích Lipna naleznete bezpočet ubytovacích zařízení. Svou ideální polohou láká zejména město Frymburk.

Příjemné a pohodlné ubytování ve Frymburku nabízí Maxant – hotel Lipno. Hotel funguje již od roku 1992 a za tu dobu jej využilo nespočet spokojených návštěvníků. Přátelský a profesionální personál, možnost ubytování ve 24 pokojích o celkové kapacitě 61 lůžek nebo třeba hotelové wellness jižní Čechy – bazén a whirpool, klasická, infra i parní sauna, to vše je návštěvníkům k dispozici. A když vám v hotelovém wellness či na výletech po Lipně vyhládne, vaše chutě zcela uspokojí hotelová restaurace, nabízející jak místní jihočeské speciality, tak i odlehčenou stravu pro vyznavače štíhlé linie.

Městečko Frymburk nabízí veškeré rekreační služby, čemuž výrazně nahrává také poloha městečka – na jeho konci se nachází veřejná pláž s občerstvením, půjčovnou loděk, šlapadel a kol. Z Frymburku je to také kousek k vyhlášeným historickým památkám, jako je hrad Rožmberk či jihočeská perla – Český Krumlov. Ubytování Frymburk a určitě strávíte příjemnou dovču.

Comments are closed.