REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Detektory kovu Nexus

Detektory kovu Nexus

Sít Lovce Pokladů mezi níž se řadí i pobočka MoraviaDetect, se stala výhradním distributorem anglického výrobce detektorů kovu Nexus. Společnost Nexus oficiálně pro letošní rok přinesla na zbrusu nové typy detektorů kovu, které se podle slov výrobce stanou nejhlubšími detektory kovu na světovém trhu. Vývoj nové generace strojů Nexu trval mnoho let, firma vyřešila mnoho technických nástrah, zkonstruaovala zcela novou elektroniku z mnoštvím vychytávek, zdokonalila diskriminační obvody a v neposlední řadě vyvinula naprosto nový nový typ cívek, kdy je použit extra výkonný vysílač, společnost uvádí, že výkon vysílače je až 5x silnějnější, než ten, který byl použit u starších verzí detektorů Nexus. To je velmi odvážné tvrzení, jelikož už starší typy detektorů Nexus dosahovali extrémních hloubek. Výrobce si je tak jistý špičkovými dosahy svých detektorů, že dokonce dává záruku na extrémní hloubkové dosahy! To je věc, která na detektorářském trhu nemá obdoby, nejenom v české republice, ale pokud se nemýlím tak na celém světě. Extrémní dosahy budou pro většinu detektorářů velmi lákavým pozlátkem a i já osobně se těším na deteilní testy detektorů Nexus v terénu, které brzy provedeme a vše zveřejníme.

Detektory kovu Nexus budou dostupné v několika typech, které si nyní velmi krátce představíme:

Vrcholná řada detektorů ponese označení Nexus standard MK II, která nabídne extrémní výkony a širokou škálu nastavení. Je iplementován i grafický prvek v podobě horního ledkového pásku, kdy graficky vidíte, zda pod cívkou detektoru je železný, či barevný kov.

 

Dalším typem je Nexus Credo DDM. Výrobce uvádí velmi kvalitní hodnoty dosahů a zase zde máte zakomponovaný diskriminační grafický led pásek.

 

 

Následujícím typem detektorů Nexus je detektor, který se bude nazývat Nexus Credo, tento typ už nepoužívá grafické rozhraní.

 

 

 

 

Posledním typem detektoru je Nexus Bonanza, pojmenovaný po bájném nalezišti pokladů. Jde o nejnižší model, který je zkonstruovám i pro úplné začátečníky. Ovládání je velice jednoduché a zvládne o ho opravdu každý.

 

 

Comments are closed.