REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Volejte pro záchranu dat z disku

Potřebujete pomoci s jakýmkoliv výrobkem od Apple? Hledáte někoho, kdo vám rychle a profesionálně pomůže a poradí? Pokud se jedná o takový problém, jako například záchranu dat z disku, zavolejte nám, a my přijedeme až k vám domů, a pomůžeme vám data z disku zachránit. V pohodlí domova vám ale dokážeme pomoci i nejrůznějšími jinými, více i méně závažnými situacemi, které při užívání systému Apple či Macbooku mohou nastat. Vyřešíme i takovou věc, jako jsou polité klávesnice od macbooků a jejich výměna. Nebojte se nás požádat o radu a odbornou pomoc. Pracujeme rychle a spolehlivě.

Výměna paměti a poškozených disků v imacu a macbooku

Náš HW servis zahrnuje například opravy a výměny rozbitých displejů, touchpadů, poradenství, výměnu pamětí a poškozených disků v imacu a macbooku, vyčištění počítače od prachu a nečistot, které jej zanášejí a snižují funkčnost a životnost. Opravíme i váš iPhone či iPad. Zde se nejčastěji jedná o výměnu displeje, baterie, zadního krytu, nefunkčních tlačítek, nebo čištění vytopeného zařízení. I s tímto se tedy na nás směle obraťte, a zkuste váš přístroj zachránit, pokud se do něj dostala voda.

Přínosná školení

Školení pro firmy a jednotlivce vám dají mnoho přínosných a praktických informací. Školíme jak širokou veřejnost, tak i pracovníky v oboru, a také organizujeme školení ve školách. Program sestavujeme na míru posluchačům. Prostory můžeme využít naše, či jiné. Naučíme vás ovládat systém, a správně jej nastavit. Vybírat vhodné aplikace, nebo nastavit správně komunikaci různých zařízení. Moderní doba si žádá i další vzdělávání, pokud chcete být v obraze a poradit si. Nikdo učený z nebe nespadl, a proto vám rádi rozšíříme obzory v této problematice. Jistě si systém Apple oblíbíte, a stanete se jeho nadšenými a spokojenými uživateli.

Comments are closed.