REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Víkend plný sportu a relaxace

Rádi sportujete? Potřebujete vypnout a relaxovat? Spojte obojí a vydejte se na nějaký sportovní víkend. Sportovní pobyty nabízejí vyžití pro všechny, kteří preferují pohyb a aktivně strávený čas. Můžete si zvolit pobyty na kole, nebo na koni. Také si můžete zvolit pobyt na golfovém hřišti, nebo na squashi.

Pokud máte rádi pohyb a jste milovníkem hor, vyberete si nějaký z našich pobytů na horách. Hory jsou skvělou volbou, ať už se někam chystáte na jaře, v zimě, nebo v létě. Nabízíme výhodné pobytové balíčky.

Na víkendových pobytech na horách si můžete zalyžovat, postavit si sněhuláka, nebo si zajezdit na kole. Na horách si také můžete užit romantickou chvilku se svou drahou polovičkou.

pobyty na horách také souvisí doba, která se nám pomalu, ale jistě blíží. Tou dobou je doba Vánoc. Vánoční pobyty Vám na pár dnů dovolí uniknout z předvánočního shonu a připomenout si pravý význam svátků vánočních. Klid, pohoda a blízkost Vašeho protějšku, to jsou ty opravdové Vánoce.

Také silvestra si dokonale užijete na horách. Vyberte si některý náš silvestrovský pobyt a oslavte příchod nového roku v příjemném prostředí hotelu. Odvažte se, oslavujte, relaxujte, zapomeňte na všední starosti. Začněte nový rok s velkou dávkou pohody.

Comments are closed.