REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Úklidové firmy, úklid domácností a úklidové služby

Naše úklidová firmaJ&H Úklid poskytuje svým zákazníkům kvalitní a profesionální úklidové služby. Máme dobře a kvalitně proškolené své zaměstnance, kteří svojí práci odvedou kvalitně a profesionálně ke spokojenosti našich zákazníků.

Krédem naší úklidové firmy je budovat a udržovat spokojenou zákaznickou klientelu, která bude nadále využívat našich úklidových služeb. Naše úklidová firma J&H Úklid, Vám poskytuje následující úklidové služby. Dlouhodobé i jednorázové úklidy domácností, úklidy různých institucí, úklidy po malování, umývání oken, čištění koberců, čalouněného nábytku, sedacích souprav čalouněných i kožených, čištění koberců.

Naše úklidová firma stále vylepšuje a zdokonaluje technologii a pracovní postupy svých úklidových služeb. Je pravdou, že bez kladných preferencí našich zákazníků, bychom nemohli pracovat.

Jsme specialisté v rozhodování, které čisticí prostředky použít na daný úklid, nebo na materiál, který budeme čistit. Různé čisticí prostředky též prodáváme ve své prodejně drogerie ve Vyškově.

Naši zaměstnanci plní svoji práci zodpovědně a podle požadavků našich zákazníků. Také respektujeme Vaše soukromí a každému zákazníkovi se snažíme vyjít vstříc.

Neváhejte kontaktovat naši úklidovou firmu a svěřujte své úklidové požadavky do našich rukou.

A co na to J&H Úklid?

Pokud se rozhodnete využít služby naší úklidové firmy, jsme tu pro Vás k dispozici 24 hodin denně / 7 dní v týdnu / 365 dní v roce. Provádíme kompletní úklidové služby – strojové čištění všech druhů podlah, čištění kožených sedaček, mytí oken, čištění koberců, ale spoustu dalších úklidových služeb v lokalitách Praha, Brno, Vyškov, Slavkov, Prostějov, Olomouc, Zlín a další města ČR.

Comments are closed.