REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Plovoucí podlahy

V dnešní době někteří z nás dávají přednost plovoucím podlahám, před koberci. Výhodou plovoucích podlah je v tom, že se v nich nedrží prach a roztoči. Výhodou plovoucích podlah je také jeho pořizovací cena, rychlá pokládka a snadná údržba.

Mnoho zákazníků používá plovoucí podlahu jako finální podlahovou krytinu a už na ni žádný koberec nedává. V tom případě se z podlahy stává estetická složka interiéru našeho bytu.

Mnoho lidí v dnešní době bojuje s alergiemi, tak se rozhodne právě z tohoto důvodu pro tuto podlahovou krytinu. Ženy pak ocení jeho rychlou a jednoduchou údržbu.

Většina lidí při údržbě plovoucích podlah použije napřed vysavač, s kterým si vysaje prach, popřípadě nějaké smetí. Až potom si podlahu setře vlhkým mopem, který musíme dostatečně vymačkat, aby se zbytečně podlaha nemáčela. To je pro plovoucí podlahy nevhodné. Výborný pomocník na úklid plovoucích podlah je Bona mop s kterým si skvěle podlahu vyčistíte. Naše úklidová firma J&H Uklid, která se zabývá úklidem v domácnostech a na různých institucích ke svým úklidům Bona mop používá a je s ním velmi spokojena.

Při pravidelném stírání chráníme podlahu i svoje zdraví

Už prosté vysávání a stírání mopem chráníme svoje zdraví před mikroby a poletujícím prachem. Dnes v každé drogerii najdeme spoustu čisticích prostředků, které jsou vhodné na vytírání plovoucích podlah. Nejlepší jsou přípravky, které mají přísadu vosku. Naše úklidová firma J&H Uklid takové čisticí přípravky nabízí ve své kamenné prodejně ve Vyškově a na svém e-shopu. Také specializované prodejny s podlahovými krytinami nabízí vhodné čisticí prostředky, které chrání Vaše podlahy a zvyšují jejich životnost.

A co na to J&H Úklid?

Pokud se rozhodnete využít služby naší úklidové firmy, jsme tu pro Vás k dispozici 24 hodin denně / 7 dní v týdnu / 365 dní v roce. Provádíme kompletní úklidové služby – strojové čištění všech druhů podlah, čištění kožených sedaček, mytí oken, čištění koberců, ale spoustu dalších úklidových služeb v lokalitách Praha, Brno, Vyškov, Slavkov, Prostějov, Olomouc, Zlín a další města ČR.

Comments are closed.