REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jarní úklid Vaší domácnosti

Nastává jarní čas a mi přemýšlíme opět nad úklidem našich domácností. Některé ženy si svoje bydlení uklidí sami, ale v dnešní době je spoustu žen, které na základě své náročné práci nemají čas na takové náročnější úklidy. Proto si pozvou úklidovou firmu, která tento úklid udělá za Vás.

Je jen na Vás co od úklidové služby vyžadujete. Naše úklidová firma J&H Úklid, která má dlouholeté zkušenosti s úklidem domácností a různých institucí Vám ráda vypomůže. Vyhovíme Vám dle Vašich požadavků.

A proč jarní úklid?

Jarní úklid je pro většinu z nás už zažitý termín, při kterém se snažíme vše očistit z pošmourné zimy. Naše domovy většinou trpí přes zimu rychlými úklidy (snad až na úklid vánoční), tak se na jaře snažíme vše dát do pořádku.

Jarní, nebo generální úklid pomůže Vaši domácnost odprostit od veškeré nečistoty, která se ve Vaší domácnosti za zimu nahromadila. Většinou je to v místech, které rádi přes zimu vynecháváme a necháváme je až na jaro.

Jarní úklid většinou zahrnuje

Mytí oken, rámů, parapetů a žaluzií

Očištění a umytí dveří a zárubní

Utření prachu, otření a vyleštění nábytku

Vyčištění koberců, vyčištění sedaček čalouněných a kožených (též naimpregnování)

Větší a důkladnější úklid kuchyně koupelny, WC a méně dostupných míst

Většina úklidových firem Vám na vaši žádost uklidí vše, co si budete přát. Naše úklidová firma se též podřídí Vašemu času, který Vám bude nejlépe vyhovovat. Naši firmu si můžete objednat buď telefonicky, nebo si nás můžete najít na našich stránkách a vypsat si objednávku. Po obdržení Vaší objednávky Vás budeme telefonicky kontaktovat

A co na to J&H Úklid?

Pokud se rozhodnete využít služby naší úklidové firmy, jsme tu pro Vás k dispozici 24 hodin denně / 7 dní v týdnu / 365 dní v roce. Provádíme kompletní úklidové služby – strojové čištění všech druhů podlah, čištění kožených sedaček, mytí oken, čištění koberců, ale spoustu dalších úklidových služeb v lokalitách Praha, Brno, Vyškov, Slavkov, Prostějov, Olomouc, Zlín a další města ČR.

Comments are closed.