REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Zahradnická firma pro realizaci zahrad

Zahradní činností a realizacemi zahrad se zabýváme již mnoho let a můžeme se pochlubit mnoholetými zkušenostmi v této oblasti. Hlavní náplní naší práce je realizace a údržba zahrad. Naším cílem je splnit všechny konkrétní požadavky našeho zákazníka, bez ohledu na to jestli se jedná o tradiční či netradiční způsob.

Rostlinný materiál nakupujeme vždy u kvalitních a hlavně osvědčených dodavatelů ve většině případů od dodavatelů, kteří mají dlouholetou tradici působnosti na trhu.
Naše firma Arboservis je zahradnickou firmou, která svým zákazníkům zajišťuje komplexní servis od projektové dokumentace přes realizaci až po následnou údržbu a servis dodaných technologií.

Zahrada je prostor k odpočinku a kvalitní relaxace, proto se maximálně snažíme naše realizace zahrad provádět tak, aby náš zákazník mohl využívat její stoprocentní potenciál.

Realizace zahrad

Jsme schopní zajistit realizaci zahrady a to od prohlídky a konzultace se zahradním architektem, přes zpracování návrhu a projektu, vlastní realizaci a následnou údržbu.
Přesvědčte se sami o naší kvalitě v oblasti realizace zahrad, tím že nás kontaktujete a my vám nabídneme ty nejkvalitnější, ale hlavně nejvhodnější materiály pro realizaci vaší zahrady. Na základě konzultace s vámi vám vypracujeme cenovou nabídku.

Filozofie naší firmy je od samého začátku postavená na profesionalitě a naších dlouholetých zkušenostech v oblasti realizaci zahrad.

Comments are closed.