REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak na nedostatek peněz před výplatou?

Občas se to stane každému. Pár dní do výplaty, ale v peněžence nebo na účtu už ani koruna. Jíst se ale musí, složenky také nepočkají, tak jak se s touto situací efektivně vypořádat? Řešením můžou být tzv. malé půjčky, které jsou pro tyto případy stvořené jako na míru.

Malá půjčka nebo i půjčka před výplatou či finská půjčka je druh krátkodobého úvěru v rozsahu většinou 1000 až 15 000 Kč, který je poskytnut na předem určenou dobu. Zpravidla v rozmezí 14 až 45 dnů. Do této doby musí žadatel půjčku vrátit a také zaplatit poskytovateli jednorázovou částku za půjčení. Pokud klient nestihne půjčku včas vrátit, může požádat o její prodloužení.

Mezi přednosti těchto krátkodobých úvěrů patří zejména rychlost a snadnost vyřízení půjčky. Zpravidla nikam nechodíte, ale vše vyřešíte jednoduše před online portál z pohodlí svého domova. Nepotřebujete také žádné ručitele nebo potvrzení o výši příjmů, postačí platný občanský průkaz a bankovní účet, na který vám poskytovatel půjček zašle vámi půjčený peněžní obnos.

Comments are closed.