REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Kočárky Michael.cz: Poznejte módní kočárky

Rádi byste měli přehled o tom, které kočárky jsou v módě. Sledujte pravidelně e-shop Kočárky Michael.cz a nic vám neunikne.

Kočárky Tako – Tako patří mezi patří mezi známější výrobce kočárků, kteří vyrábí řadu kvalitních kočárků. Absolutní novinkou na trhu jsou kočárky Alive Art, které jsou charakteristické efektivní korbičkou s potiskem. Alive New je kočárek s řadou vynikajících funkcí s malovanou korbičkou. Alive Eco uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Jedná se o luxusní kočárek vyroben z imitace kůže, který je těžko rozeznatelný od pravé kůže. Kočárek Sunline Premium je znakem elegance a dobrého vkusu, který zaujme na první pohled. Neexistuje snad ani jeden člověk, kterého by tento kočárek nezaujal. S kočárkem Tako budete mít jistotu prvotřídního kočárku, který se nejenom řídí módními trendy, ale i bezpečností a pohodlím nejenom pro děti, ale i pro jejich maminky.

Kočárky CamareloCamarelo má dlouholeté zkušenosti s výrobou kočárků i autosedaček. Kočárek Camarelo Art v sobě spojuje moderní design, snadné a pohodlné používání a bezpečí a komfort pro děťátko. Dakota Gold je ultralehký kombinovaný kočárek s prostornou plastovou vaničkou. Kočárek Camarelo Malaga  je ultralehký a dobře ovladetelný kombinovaný kočárek s prostornou plastovou vaničkou. Bezpečný a prostorný kočárek od Camarela v moderním designu s bohatou výbavou je i Camarelo Granada.

S kočárky, které Vám nabízíme můžete jednoduše manipulovat v přeplněných ulicích města nebo i v metru plném lidí. Díky velkým nafukovacím kolům s ním můžete vyjet do jakéhokoliv terénu.

Potěší vás i široký výběr kojeneckých lehátek, hracích dek, fusaků, zavinovaček a dalších kojeneckých potřeb. Vybírejte i vy z široké nabídky, kterou pro vás máme.

Comments are closed.