REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Výroba šperků

Máte konkrétní představu o svém novém šperku, ale v žádném zlatnictví jste jej neobjevili? Nechte si jej vyrobit na zakázku! Sdělte své představy o šperku zlatnictví Zlatíčku, které vám vyrobí vámi navržený šperk na zakázku. Pošlete nám svůj návrh pro výrobu šperků (nákres, skica, fotografie či 3D model) a my vám šperk vašich snů vyrobíme. Rovněž vám nabízíme úpravy šperků a rytiny do kovů.

Profesionálové na výrobu šperků

Ve zlatnictví Zlatíčku vám profesionálně zhotovíme jak klasické, tak nestandardní šperky. Při výrobě šperků využíváme různé materiály (žluté a bílé zlato, stříbro, kombinace materiálů), osazujeme je drahými kameny, brilianty nebo zirkony. Vyrábíme šperky s přihlédnutím ke každému detailu a dbáme na designové propracovaní. Výroba šperků podléhá přísným nárokům na kvalitu. Záruční a pozáruční servis je u Zlatíčka samozřejmostí!

Výroba šperků na zakázku

Portfolio našich šperků, včetně všech informací o výrobě, si můžete prohlédnout na adrese zlatnictvi-zlaticko.cz. Rádi vám vyrábíme šperky na zakázku pro ženy, muže i děti, postaráme se o rytí do šperků a dárků, zhotovíme vám také fotografie na kov. Díky našim dlouholetým zkušenostem s výrobou šperků vám můžeme nabídnout služby na té nejvyšší úrovni.

Zlatnictví Zlatíčko – výroba šperků na zakázku za bezkonkurenční ceny.

Comments are closed.