REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak založit novou s.r.o.

Chcete podnikat, ale odrazuje váš časový, úřední a finanční marast, který založení s.r.o. pravidelně provází? Navíc se ptáte jak založit s.r.o. rychle a bez problémů? Nabídneme vám servis přesně podle vašich představ včetně všeho, co k vlastnímu podnikání a založení s.r.o skutečně potřebujete a navíc vám nabídneme i virtuální sídlo k vaší nové společnosti.

Nově založená s.r.o. na adrese Praha

Nově založenou firmu můžete umístit do virtuální kanceláře přímo v centru Prahy, např. na Praze 1, Praze 2, Praze 3 nebo v ekonomické variantě i na Praze 9.

Můžete si vybrat z atraktivních pražských lokalit, které se liší cenou podle umístění. Například Karlovo náměstí nebo Školská ulice – a uznejte sami, že to už jako sídlo má svůj zvuk. Zákazníci to také umí ocenit a lépe to na ně působí. A vy sami tam můžete být přítomni jen tehdy, když je to skutečně potřeba. Nenechte se omezovat fyzickými faktory.

Svou firmu můžete řídit odkudkoliv, třeba z chaloupky na Moravě! Vaši zákazníci za vámi „na dobrou adresu“ mohou přijít bez ohlášení a pracovníci kancelářského centra se jim budou věnovat. Na domluvená jednání vám bude k dispozici zasedací místnost s veškerým kancelářským i cateringovým servisem.

Bližší informace o tom jak založit s.r.o. do virtuální kanceláře získáte na webu www.jak-zalozit-sro-a-podnikat.cz

Comments are closed.