REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Založení firmy může být velice jednoduchý proces

Chtěli byste si založit společnost s ručením omezeným? Potřebujete rychle založit firmu? Slyšeli jste o byrokratických postupech při zakládání společností? Obáváte se, že založení společnosti je nadlidský úkol?

Přestože samotné založení s.r.o. je mnohdy opravdu dřina, nemusíte házet „flintu do žita.“ Se společností Profi-kancelář s.r.o., zabývající se mimo jiné zakládáním nových firem i prodejem tzv. ready made společností, to zvládnete hravě během velice krátké doby.

Založit firmu je u nás stejně těžké, jako v zaostalých státech

Pokud si chcete založit firmu či společnost v České republice, budete si muset na samotné zahájení podnikání počkat i několik týdnů, či měsíců. Není tak divu, že analýzy organizace Doing Business umístily naší republiku až na osmdesáté šesté místo. A to právě v oblasti délky trvání zahájení podnikání. Mimo jiné jsme se ocitli ve společnosti Nikaragui, tedy jednoho z nejchudších státu světa. Když k tomu všemu připočteme i další desítky administrativních kroků, nemůžeme se divit, že ne každý si svou společnost skutečně založí.

Tyto negativní výhledy vám však odpadnou, využijete-li služeb společnosti Profi-kancelář. Ta totiž nabízí služby v oblasti zakládání firem „na klíč,“ ale i nákupu již založených firem, tedy zmíněných ready-made společností.

Za pár chvil může být společnost vaše

Ready-made společnosti jsou již existující firmy, zapsané v obchodním rejstříku. Nikdy na nich nebyla provozována žádná činnost. Jejich základní kapitál je splacen. Jsou tedy bez pohledávek a závazků. Pokud potřebujete vaši novou společnost aktivovat opravdu v řádech několika dnů, je ready-made ideální volbou.

Založení s.r.o. „na klíč“ představuje další službu, kterou Profi-kancelář poskytuje. Sousloví „na klíč“ zde znamená opravdu „na klíč.“ Profi-kancelář vám zajistí kompletní servis, zahrnující osobní konzultaci, přípravu všech potřebných dokumentů, notářský zápis i získání živnostenského oprávnění. Samozřejmostí se pak stávají další registrace, třeba v obchodním rejstříku, nebo na finančním úřadě.

V jednoduchosti je krása. Využijte proto služeb založení nové s.r.o. od společnosti Profi-kancelář.

Comments are closed.