REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

V únoru Greenhousing dubluje paměti i disky

Společnost Greendata, s obchodní značkou Greenhousing, dnes představuje svou únorovou nabídku. Ta je určena všem, kteří hledají spolehlivé server-hostingové řešení a přitom potřebují významně ušetřit. Únorová nabídka totiž přináší v konfiguraci dvojnásobek pamětí, stejně tak i dublovaní disků či dvojitou diskovou kapacitu. Rozšíření je plně zdarma a na dvanáct měsíců.

Zdvojení na rok zdarma
Každý zákazník, který si v únoru objedná u Greenhousingu dedikovaný nebo managed server, cluster nebo privátní cloud, získá ke své objednané konfiguraci dvojnásobnou paměť a dublovaný počet disků či diskové kapacity na rok zdarma. Po dvanácti měsících pak zákazník může tento extra HW bezplatně vypovědět.

„Zákazník, který si objedná server, jež má v základu 8GB RAM a 2x 1TB HDD získá s únorovou nabídkou finální konfiguraci 16 GB RAM a disky v konfiguraci 2x 2 TB RAID 1. Každému novému klientovi je navíc zaručena možnost vrácení peněz do třiceti dnů od zřízení služby, pokud s ní nebude spokojen,“ říká Zdeněk Maršál, obchodní ředitel společnosti Greendata, jež službu Greenhousing provozuje.

Únorová nabídka obsahuje:

  • Zdvojení paměti RAM.
  • Zdvojení disků v RAID nebo duplicitu diskové kapacity.
  • 30 denní garanci vrácení peněz.
  • Smlouvu na dobu neurčitou.

„V Greenhousingu víme, že s přechodem k novému poskytovali internetových služeb je spojena celá řada technických kroků, proto všem novým zákazníkům nabízíme pomoc s migrací. Získají tedy nejen výhodnou dvojnásobnou konfiguraci, ale i asistenci od našich administrátorů,” dodává k únorové nabídce Maršál.

Kompletní podmínky únorové nabídky jsou ke stažení na stránce wwww.greenhousing.cz.

 

O společnosti Greendata s. r. o.
Greendata s.r.o. je podnik, který se od roku 2010 pod obchodní značkou Greenhousing úzce specializuje v rámci trhu  internetových služeb na serverhosting a služby s tím související. K 31. prosinci 2014 společnost obsluhovala internetové servery téměř třista-padesáti firemním zákazníkům mezi které patří ČSOB Penzijní společnost, Rádio 1, Nestlé nebo pivovar Svijany.  Greenhousing je navíc postaven na myšlence co největší ekologické odpovědnosti. Společnost nabízí své služby pod hlavičkou zeleného desatera a dále podporuje CSR projekty zaměřené na životní prostředí.

Comments are closed.