REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Zvažujete založení nové společnosti?

Hodláte začít podnikat a přemýšlíte, jak to udělat se sídlem firmy a kanceláří, kterou vlastně ani nepotřebujete? Díky novelizaci zákona, která vzešla v platnost v roce 2009 již nemusí právnické osoby mít oficiální sídlo firmy tam, kde skutečně své podnikání provozují. V praxi to znamená to, že nemusíte platit za pronájem kanceláře, ač ji vůbec nevyužíváte. Vy tedy klidně můžete působit v Ostravě a mít sídlo firmy v Praze či kdekoli jinde. Výhodná je pro právnické osoby jiná varianta, a to virtuální kancelář, které dokáže šetřit náklady a poskytuje i řadu jiných výhod.

Co je to virtuální kancelář?

Těm z vás, co není pojem virtuální kancelář zcela znám, máme vysvětlení. Jde o to, že si můžete pronajmout adresu, kterou nebudete fyzicky využívat. Zde tedy budete mít virtuální kancelář. Nicméně, v případě, že si přece jen budete potřebovat na dané adrese sjednat schůzku s klientem, bude pro vás v daných prostorách kupříkladu zasedací místnost, kterou využít můžete. Společně s vámi si tutéž virtuální kancelář pronajmou další podnikatelské subjekty. Díky tomu je cena za pronájem takového virtuálního sídla zanedbatelná. Společnost, která se zabývá poskytováním virtuálního sídla, vám bude přeposílat korespondenci a řešit i jiné další administrativní úkony.

Možnost založení s.r.o.

Přemýšlíte o založení s.r.o.? I s tímto vám dokáže Profi-kancelář pomoci. K zahájení procesu realizace stačí pouze zatelefonovat na bezplatnou linku 800 880 110, kde vám milý a ochotný personál zajistí osobní konzultaci a termín uskutečnění. Při zakládání vaší nové firmy je samozřejmostí, že vám společnost zajistí veškerý servis. Počínaje přípravou všech dokumentů, přes notářský zápis, registraci v obchodním rejstříku a registrací na finančním úřadu konče. Založení s.r.o. bude do 14 dnů zcela hotovo a vy se tak budete moci zběsile vrhnout do podnikání.

Comments are closed.