REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Šaty na míru vám zajistí jejich perfektní střih

Některé typy svatebních šatů vypadají dobře na každé nevěstě. Jsou však střihy, které sednou jen určitému typu postavy. Pokud chcete na své svatbě jako nevěsta vypadat elegantně a také se dobře cítit, přijměte prosím pár osvědčených a dobře míněných rad.

Útlejší ramena, silnější boky a nohy

Této postavě se říká hruška. Pokud vás jí příroda obdařila, potřebujete vizuálně potlačit spodní část těla a zvýraznit horní část. Dobře budete vypadat v šatech na míru:

  • áčkového střihu, který se postará o to, aby skryl plnější boky
  • bez ramínek, která zvýrazní prsa a zdůrazní vrchní část těla.

Nebudete dobře vypadat v:

  • rovném střihu šatů (který jen zvýrazní plnější boky) a ve velmi objemných sukních, které mají sklon udělat boky ještě objemnějšími bez ohledu na jejich skutečnou velikost.

Co si má obléci velmi štíhlá nevěsta?

Taková nevěsta by měla zvolit luxusní šaty, ve kterých nebude vypadat jako věšák na šaty, ale které zvýrazní její ženskost na pravých místech. Dobře budete vypadat ve společenských šatech na míru, které zdůrazní linii pasu, šperk nebo bižuterie na krku vytvoří dojem většího poprsí. Určitě by neměla volit velmi úzké šaty a hluboký výstřih (který důrazní příliš hubená ramena a prsa), vhodné nejsou ani široké sukně.

Jak na plnější postavu

Pokud máte útlá ramena, velká prsa a poměrně silnou spodní část těla, potřebujete více rozšířit ramena, zvýraznit pas a zakrýt boky. Ideální pro vás bude linie typu V, podle níž jsou šaty přestřižené pod prsy a prostřih se táhne až na zadní díl. Odpusťte si šaty typu “cukrová panenka”, s úzkým pasem, nadýchanými rukávy a tylovými sukněmi.

Ve výčtu bychom pokračovat dále. Nejlépe však uděláte, pokud se ohledně svých svatebních šatů poradíte s odborníky na slovo vzatými, kteří vám nejen poradí, co bude vaší postavě slušet, ale také vám rovnou zajistí kvalitní šaty za nízké ceny.

Comments are closed.