REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Hodinky Dolce Gabbana poznáte už na první pohled díky logu, které je nahodinkách Dolce & Gabbana vždy dobře viditelné, doslova nepřehlédnutelné. Dvojice italských návrhářů, která spojila svá jména ve značku, se vydala cestou kompletní nabídky. Jejich příznivci mohou být styloví od kalhoty, přes bundy až po náramkové hodinky. Je to trend, kterým se ubírají všechny významnější větší módní domy, které jsou známé po celém světě.

Hodinky Dolce Gabbana vsází především na nevšední a velmi neotřelý design, který vždy odpovídá duchu aktuálně předváděné kolekce, ale zároveň je nadčasový a neuvěřitelně moderní. Styl, kreativita a originalita vzhledu, to jsou vlastnosti, které zájemce o hodinky značky Dolce & Gabbana očekává víc, než pragmatické funkce, jakými je samozřejmě časomíra. Ale i přes to jsou hodinky Dolce Gabbana velmi ceněny i z pohledu hodinářské práce, která je zkrátka precizní a hraje na deail. Při jejich výrobě jsou použity pouze vysoce kvalitní materiály jakými je titan, ocel, ušlechtilé kovy, kvalitní kůže, minerální sklíčka na ciferníku, kvalitní quartzové strojky. Některé typy hodinek jsou vybaveny stopkami, kalendářem nebo datumovkou. Quartzový strojek hodinek Dolce Gabbana bývá zasazen v pouzdrech z ušlechtilých avantgardních materiálů jakými jsou taktéž titan a ocel. Hodinky Dolce Gabbana jsou opatřeny minerálním sklíčkem ciferníku. U některých typů je využíváno efektu luminiscence ručiček. Nepředpokládá se, že s hodinkami Dolce & Gabbana bude jejich nositel provozovat sport nebo aktivity ve vlhku a nečase, proto není jejich vodotěsnost nijak extrémní. Jsou to hodinky pro elegány, kteří svůj čas dokáží správně plánovat a pro každou aktivitu mají svůj outfit.

Dokonalý design

Pásky hodinek Dolce Gabbana jsou z kvalitní kůže nebo z kovu a bývají esteticky pojednány, aby se strojkem tvořily celek v jednotném stylu. Ciferníky nejsou jen prostorem k ukazování času, ale také malou plochou pro designérské kreace: často bývají vykládány efektními materiály (perleť), osázeny ušlechtilými kameny (zirkony) a téměř vždy je na nich viditelně umístěno logo módní značky. Hodinky značky Dolce&Gabbana jsou proto velmi dobře rozpoznatelné, a to je také velmi častý důvod, proč si zákazník produkt světového módního salonu pořizuje. U hodinek značky Dolce & Gabbana není patrna hranice mezi hodinářským zbožím a šperkem. I z tohoto důvodu nepatří k nejlevnějším výrobkům sortimentu. Přesto může být zájemce příjemně překvapen: hodinky se značkou italského módního domu se dají pořídit v dostupných cenách.

Comments are closed.