REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Podlahy Barkotex

Společnost Barkotex je tradičním dodavatelem podlahových krytin

Společnost Barkotex Praha s.r.o. nabízí svým zákazníkům komplexní služby v oblasti pokládky podlahy. Je možné si vybrat podlahy zajímavých dekorů, různých zátěžových tříd, dle způsobu pokládky a cen. Podlahy společnosti Barkotex se vyznačují vysokou kvalitou. Sledují současné trendy a přesto jsou nadčasové.

Barkotex: tradiční dodavatel kvalitních podlah

Obchodní značka Barkotex není na českém trhu neznámá. Třebaže se u nás na začátku 90. let objevila jako sesterská společnost Barkotexu Londýn, původ má český. Značka Barkotex vznikla ve Velké Británii ze základů prvorepublikové textilní firmy Fejfar a Mládek Společnost Barkotex Praha ctí tradice a nabízí jenom kvalitu. O tom svědčí i dlouholetá spolupráce se stabilními a význačnými developerskými společnostmi jako jsou například Central Group nebo Finep. Podlahy mezinárodních hotelových řetězců Marriot, Four Seasons, Rezidor Hotels či Hilton chrání a zkrášlují podlahové krytiny dodané společností Barkotex.

Víme, co podlahy potřebují

Společnost Barkotex má v nabídce různé druhy podlahy. V jejím základním sortimentu nechybí vinylové, laminátové ani dřevěné podlahy. Dále jsou to potom různé druhy linolea včetně marmolea, kusové a celoplošné koberce , čisticí zóny a venkovní terasové rošty.. Zákazník si nejprve zvolí materiál (plovoucí podlahy, linoleum, koberec) a dále postupuje ve výběru podle vzoru, barvy, požadované šíře (vinyl, marmoleum, koberce) a ceny. Podle přání zákazníka zajistí společnost Barkotex dovoz a odbornou montáž (pokládku) vybraného zboží.

Vše na podlahy v malém i ve velkém

Společnost Barkotex se zabývá maloobchodním i velkoobchodním prodejem. Vzorky a ukázky podlahových krytin dodávaných společností Barkotex je možno si prohlédnout ve vzorkovně firmy nebo na jejich webových stránkách.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

fitness classic

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

zvířata, fauna

Comments are closed.