REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Vinylové plovoucí podlahy do každé domácnosti

Plánujete pořídit novou podlahu do kuchyně, do obýváku nebo do dětského pokoje? V současné době jsou populární právě vinylové plovoucí podlahy. Právě vinyl je univerzální krytina, která se dá pohodlně položit do každé místnosti. Mezi největší přednosti vinylu patří pružnost, velká mechanická odolnost, příjemný došlap, voděodolnost, jednoduchá údržba a cenová dostupná.

Proč koupit vinylovou podlahu?

U vinylové plovoucí podlahy se je možné setkat i s označením PVC, která však zahrnuje i linolea neboli marmolea. Tato podlaha je dostupná v tloušťce od 1, 4 do 3, 7 mm. Zakoupit si můžete celé role, čtverce či třeba lamely, záleží jen na představě, kterou máte při pořizování vinylové podlahy. Praha, vinylové podlahy Brno, Ostrava – vinylové plovoucí podlahy v současnosti vyberete po celé České republice. Rozhodně vám však můžeme doporučit jejich koupi na webu vinyloveplovouci-podlahy.cz, kde lze vybírat ze spousty provedení.

Dřevěné podlahy

Dřevěné masívní podlahy jsou klasikou, kterou naleznete nejenom ve starších domácnostech. V dnešní době jsou stále oblíbené, i přestože jim konkurují koberce nebo třeba PVC podlahové krytiny. Pokládka plovoucích parket pak beze sporu není tak náročná, jak se může na první pohled zdát. Navíc mají dřevěné podlahy Brno celou spoustu výhod. Vynikají dobrými tepelnými vlastnostmi, disponují velmi dlouhou životností a samozřejmostí je rovněž široký výběr ze spousty povrchových úprav. Poříďte si tak také vy do svého domu či bytu dřevěnou podlahu. Brno, respektive Tišnov u Brna, je sídlem firmy s názvem Podlahy Stylefloor, kde je možné si všechna provedení prohlédnout.

Zkuste e-shop

Podlahu si je možné zakoupit i z pohodlí domova. Je si tak možné v klidu rozmyslet její barvu i typ. Ať už se rozhodnete využít PVC podlahy, vinylové plovoucí podlahy, přírodní korkové podlahy, marmolea nebo dřeva, určitě bude váš výběr správný. V oblasti podlahových krytin je pak rozhodně z čeho vybírat.

Comments are closed.