REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Virtuální kanceláře na adresách v Praze 1, 2, 3 nebo 9

Založit si virtuální kancelář vlastně znamená mít virtuální sídlo firmy v centru Prahy. To kromě efektivnějšího působení na potenciální zákazníky a celkově lepšího dojmu z firmy znamená také sníženou pozornost ze strany finančního úřadu. Minimálně tedy získáte větší klid pro své podnikání. Využít můžete také skvěle zařízené prostory virtuálního sídla, které oceníte například pro jednání. Nebo se stačí jen zastavit a připravit se na schůzky. K dispozici vám bude i vstřícná recepce, která však přátelsky přivítá kromě vás i vaše zákazníky, a to třeba i bez ohlášení.

Virtuální kancelář na Praze 1, 2, 3 i 9

Kromě základních služeb můžete využít také marketingový, účetní, administrativní a asistenční servis, který je nastaven předně podle potřeb klienta. Virtuální kancelář je vám k dispozici ve třech variantách. Požadované služby vaší virtuální kanceláře si navíc lze nastavit podle sebe v konfigurátoru „moje PROFI“. Sídlo virtuální kanceláře pak můžete umístit na skvělou adresu Praha 1, 2, 3 nebo 9.

Proč není virtuální sídlo běžným postupem každého podnikatele?

Mnoho podnikatelů uvažuje o zřízení virtuálního sídla, jejich plán však často krachuje na strachu z jeho ztráty. Pokud vlastníte svou kancelář, máte naprosto jasný přehled o tom, jaké je riziko její ztráty. U virtuálního sídla musíte spoléhat na jeho provozovatele, to by však u Profi-kanceláře neměl být žádný problém. Firma Profi-kancelář nabízí dlouholetou praxi a profesionální přístup. Však také patří mezi nejstarší provozovatele těchto služeb v Praze.

Uvažujete o založení své virtuální kanceláře v Praze? Pro více informací navštivte stránky www.profi-kancelar.cz/cenik-virtualni-kancelar-sidlo-firmy/.

Comments are closed.