REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Sluneční ochrana pro dospělé i děti!

SLUNEČNÍ OCHRANA

Sluneční ochrana

Léto je tady a většina z nás se bude snažit dosáhnout krásného a rovnoměrného opálení. Patříte mezi ty, kteří se rádi vystavujete slunečním paprskům a chytáte bronzovou barvu? Ať už trávíte svůj volný čas opalováním na zahradě nebo trávíte horké letní dny v exotických destinacích, nemělo by se zapomínat na kvalitní SLUNEČNÍ OCHRANU. Sluneční záření je pro naši pokožku nebezpečné a proto by se o ni mělo řádně pečovat hlavně během opalování. Naše nabídka Vám nabízí hned několik přípravků na ochranu před slunečním zářením. Naleznete zde různé značky jako je Avene, Bioderma, Nuxe nebo Vichy. Všechny jsou zárukou kvality.

Abychom se zavděčili každému máme v nabídce SLUNEČNÍ OCHRANA přípravky hned v několika formách. Oleje, mléka nebo krémy před opalováním i po opalování s ochranným faktorem SPF 20-50 Vám umožní trávit čas na sluníčku bez obav. Pokud Vám samotné sluneční paprsky nestačí a chcete být krásně opálení po celý rok máme v nabídce samoopalovací mléko se kterým dosáhnete dokonalého a stejnoměrného opálení.

Nejen naše pokožka, ale také pokožka našich dětí musí být při opalování chráněna. Děti si velice rády hrají a skotačí na slunci a u vody. Dětská pokožka je velice jemná a je potřeba ji dobře chránit před nepříznivými slunečními vlivy. Pro naše nejmenší jsou v nabídce SLUNEČNÍ OCHRANA připraveny opalovací krémy i spreje s vysokým faktorem a složením přesně pro jejich hladkou pokožku. Aby děti mohly skotačit ve vodě jsou přípravky vysoce voděodolné a děti si tak mohou neomezeně užívat sluníčka a jejich bezpečnost proti spálení bude zajištěna.

Comments are closed.