REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jaký způsob zvolit při čištění koberců

Jestliže máme doma koberce, musíme se o ně dobře starat, aby nám vydržely dlouho pěkné.

Měli by se nejen vysávat, abychom je zbavily prachu, ale i dvakrát do roka koberec vyčistit, abychom uchovali pěkný vzhled. Koberce můžeme čistit dvěma způsoby. Suchou a mokrou cestou.Dále je možné rozlišit, jestli použijeme tepovač,nebo vysavač s přídavkem funkce na čištění,anebo se budeme spoléhat na ruční čištění a použijeme na čištění koberců hadr a kartáček.

Poslední zvolený způsob se odborníky nedoporučuje,jestliže chcete čistit celou plochu koberce.

Obvykle se nepodaří využít čistící prostředek tak, jak je potřeba.

Naše firma J&H Úklid,  která se specializuje na čištění koberců, strojové čištění kožených sedaček, úklid domácností a další úklidové služby, vám ráda svoje služby poskytne.

Suché čištění koberců představuje to, když se na koberec nasype speciální prášek, který se nechá následně nějakou dobu účinkovat.Po uplynutí dané doby se koberec vysaje.Takové čištění není ale vhodné na čištění bavlněných koberců a koberců s vysokým vlasem.

Další způsob je mokré čištění koberců.At už zvolíte ruční, anebo čištění strojové, vždy platí jedno pravidlo a to je:v žádném případě koberec nepromáčet.Koberec by se mohl znehodnotit.

Pokud se vám na koberci udělali skvrny a to známe všichni, kdy se nám na koberec něco vysypalo, nebo vylilo, musíme reagovat okamžitě.Nenechat skvrny zaschnout, protože pak se nám také nemusí podařit skvrny vyčistit.Pokud skvrnu začneme čistit, vždy čistíme od okraje směrem ke středu, aby jste ji neroztírali do okolí.Pokud se vám na koberc vylila tekutina, vždy ji nasajte do savého papíru, nebo textílie.

Chceteli mít zaručený výsledek u vyčištění Vašeho koberce přenechejte to odborníkům.

A co na to J&H Úklid?

Pokud se rozhodnete využít služby naší úklidové firmy, jsme tu pro Vás k dispozici 24 hodin denně / 7 dní v týdnu / 365 dní v roce. Provádíme kompletní úklidové služby – strojové čištění všech druhů podlah, čištění kožených sedaček, mytí oken, čištění koberců, ale spoustu dalších úklidových služeb v lokalitách Praha, Brno, Vyškov, Slavkov, Prostějov, Olomouc, Zlín a další města ČR.

Comments are closed.