REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Účetní program Pohoda

Přemýšlíte, jak efektivně vyřešit firemní účetnictví? Vyzkoušejte účetní program Pohoda, který je v základní verzi nabízen volně ke stažení. Ekonomický systém Pohoda je vhodný jak pro malé, střední i velké firmy. Je koncipován tak, aby se rozšiřoval společně s velikostí spravované firmy. Jedná se o komplexní systém, který umožňuje vést účetnictví i daňovou evidenci a vyhoví plátcům i neplátcům DPH. Účetnictví Pohoda je oborově neutrální a vhodné pro obchod, výrobu i poskytování služeb.

Implementace systému v malých a středních firmách je velmi jednoduchá, domácí stránky účetnictví Pohoda poskytují také video návody pro jednodušší práci s programem. V dnešní době je již prověřen desítkami tisíc spokojených uživatelů. Neváhejte ho tedy vyzkoušet i vy, pro specifické potřeby firem jsou připraveny doplňkové moduly, které využijete ve specifických prostředích vašeho oboru, jako například tvorba EANu, tvorba PDF faktur, balíkových štítků, propojení eshopu se sklady účetnictví Pohoda. Dále je nabízeno několik rozšíření Pohoda, které velmi usnadní vaši práci, takže tento program je vhodný opravdu pro jakoukoliv společnost. V případě jakýchkoliv problémů nebo nejasností je možné přes webové stránky kontaktovat tvůrce systému, kteří vám mile rádi poradí a pomůžou vyřešit vaše požadavky.

V placené verzi programu získáte spoustu dalších možností, jak program opravdu efektivně využít, získáte možnost propojení s moduly a Eshopy na nejvyšší možné úrovni, možnost přidávat vlastní volitelné parametry takřka do všech agend, tyto parametry lze tisknout nebo exportovat stejně jako běžné pole, vlastní uživatelské seznamy, vlastní uživatelské agendy, mnoho dalšího vám může být předvedeno na osobní schůzce.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

fitness classic

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

zvířata, fauna

Comments are closed.