REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

3 zásady pro klidné stěhování

Také se řídíte heslem raději vyhořet než se stěhovat jako většina ostatních lidí? Nyní už to nemusí být opakovaná noční můra. Máme tu pro Vás zásadní rady, které se Vám budou určitě hodit, ať už hledáte stěhování České Budějovice, Praha nebo Ostrava.

1.     Začněte včas

Vše si pořádně promyslete, nenechávejte nic na poslední chvíli a pamatujte, že stěhování není věc, o které se rozhoduje ze dne na den. Pokud nejste zrovna organizátor, profesionální stěhovací služby Vám rádi připraví harmonogram pro větší přehlednost.

2.     Vyhraďte si na věci místnost

Zabalené věci si dávejte stranou, nejlépe do místnosti, kterou příliš nevyužíváte, aby Vám krabice nepřekáželi v každodenním provozu. Budete tak mít větší přehled o tom, co už máte hotové a co ještě chybí.

3.     Označujte si krabice

Popisujte si krabice! Čím důkladněji a detailněji to provedete, tím se lépe budete orientovat nejen Vy, ale také stěhovací služba. Při transportu se Vám nerozbije křehké věci a krabici, pak můžete najít přímo v místnosti, kde jí potřebujete. Ulehčíte si práci při vybalování. Označování krabic je výhodné také pro případ, že potřebujete něco najít v již zabalených věcech. Díky popiskům zvládnete všechno v klidu a bez zbytečného stresu.

Pokud nemáte na celé balení a stěhování čas, vše Vám zařídí i stěhovací služby. Samozřejmě záleží na Vás, zda si stěhování objednáte tzv. na klíč, kdy si zabalíte jen své osobní věci a ostatní přenecháte speciální firmě, nebo si věci zabalíte všechny sami a firma Vám pomůže pouze se snesením, dopravou a vynesením věcí. Také se můžete rozhodnout přestěhovat vše sami, ale proč věci dělat složitě, když jsou jednoduše, šetřete své síly! Dopřejte si kompletní a profesionální stěhování. Průběh celého procesu stěhování pro ty – kteří stále váhají.

Komplexní profesionální stěhovací služby

Na požadovanou adresu, kde se bude uskutečňovat nakládka, v domluveném termínu dorazí stěhovací vozidlo. Toto vozidlo je velice prostorné a speciálně uzpůsobeno tak, aby nedošlo k žádnému poškození přepravovaných věcí. Dále ve vozidle se nacházejí potřebné věci např. manipulační vozíky, nářadí, deky, bublinková folie a další vybavení.

Pověření pracovníci vše rozloží, zabalí do balícího materiálu a naloží veškerý nábytek, krabice do stěhovacího vozidla. Po příjezdu na místo vykládky zase vše vyloží. A nejen to! Stěhovací služba Vám vybalí, namontuje a rozmístí vybavení na určená místa. Stěhovací služby se poradí se vším, ať už jde o stěhování bytů, rodinných domů, stěhování firem nebo kanceláří.

Už ani stěhování těžkých břemen či stěhování strojů Vám však nemusí působit vrásku na čele. Jako neřešitelný úkol se na první pohled může zdát přeprava a umístění mnohatunového kolosu často v opravdu malém – stísněném prostoru, avšak nemějte obavy! Speciální tým odborníků s mnohaletými zkušenostmi si zaručeně poradí i s tím nejzákeřnějším úkolem.

Comments are closed.