REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Profesionální vzdělání a výchovu vašim dětem poskytuje soukromá školka Čiperka

Soukromá školka Čiperka má stále dostatečné kapacity pro nové děti. Pedagogický, logopedický či zdravotnický personál, kterým disponuje Soukromá školka Čiperka, dokáže všem dětem zajistit plnohodnotně strávený čas v dětském kolektivu ruku v ruce se zábavným a výukovým programem.

Soukromá školka Modřany nabízí spoustu činností

Všechny děti, kterým školka Modřany bude skýtat útočiště, si mohou vybírat ze široké škály nabízených zájmových kroužků, jako je např. výuka AJ, tenisu, plavání i hry na flétnu. Děti se zároveň naučí jemné motorice při kurzech keramiky, při józe dýchání a bezvadnému držení těla. Pozitivní vztah ke zvířatům získávají děti aktivitami, jako jsou hipoterapie a canisterpie, metody za využití psů a koní.

Soukromá školka Čiperka je skvělou volbou pro děti a rodiče

soukromá školka Modřany ale nemyslí jen na děti, ale také na jejich rodiče. Rodiče dětí jsou v této mateřské školce vždy vítáni. Pokud svým dětem vyberete výlet u moře, můžete se k této aktivitě přidat. Ve školce panuje přátelská rodinná atmosféra a samozřejmostí je zde profesionální spolupráce s pedagogickým sborem. Vaše děti budou v průběhu roku navštěvovat nejrůznější památky České republiky, uvidí divadelní představení, podívají se také do zoologické zahrady, mohou jet také na hory.

Soukromá školka Čiperka není obyčejnou MŠ

Soukromá mateřská školka Modřany pečlivě, a přesto hravě připravuje budoucí prvňáky na vstup do školy. Předškolákům je zde určený výukový program, Poznej své tělo a měj ho rád, v němž se učí třeba zdravověda, učí se zde rovněž o vlastnostech lidského těla o péči o zdraví. Každoročně také probíhá šerpování budoucích prvňáků.

Comments are closed.