REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Založení s.r.o. nebo služba virtuální kancelář Praha

Virtuální kancelář, resp. virtuální sídlo firmy v Praze přináší spoustu výhod a představuje levnou a časově naprosto nenáročnou možnost pro všechny podnikatele, kteří z jakýchkoliv důvodů nepotřebují mít vlastní sídlo a nechtějí svoji aktivitu řídit z domácnosti, jež přece jen navenek nepůsobí příliš profesionálně.

Je zákoné virtuální sídlo firmy?

Po praktické stránce se přitom nejedná jen o to, že si na úřadech zavedete virtuální sídlo firmy – společnost Profi-kancelář s.r.o. vám přináší kompletní balík služeb, a to včetně skutečného využití virtuální kanceláře. Pro případná jednání máte k dispozici elegantní prostory, recepce se vám postará o korespondenci a dokáže vyřídit ohlášené i neohlášené návštěvy. S ohledem na současné zákony vás nic nenutí být v průběhu pracovních dní na místě sídla, takže se nemusíte ničeho obávat a můžete se nerušeně soustředit na svůj byznys.

Prestižní adresa na správném místě

Virtuální sídla v drtivé většině představují velmi lukrativní kancelářské prostory situované na prestižních adresách velkých měst. Největší zájem je pochopitelně o virtuální kancelář Praha a důvod je zcela pochopitelný. Mít sídlo společnosti na prestižní pražské adrese je přeci jen zajímavější, než aby vás klient navštěvoval v nějaké vesničce Horní Dolní. Další výhody jsou čistě praktického charakteru. Díky virtuální kanceláři snížíte své provozní náklady a ušetříte také spoustu papírování a administrativy, která je s vedením klasické kanceláře neodmyslitelně spojená. V neposlední řadě se vám také díky virtuálnímu sídlu v Praze dostane menší pozornosti ze strany finančního úřadu, což je takovou pomyslnou „třešničkou na dortu“.

Kromě zřízení virtuální kanceláře vám společnost Profi-kancelář s.r.o. může nabídnout službu založení s.r.o. Případně pokud byste měli zájem, tak firma vám poskytuje i vytvoření webové prezentace, vedení účetnictví, obstarání marketingu a další užitečné služby, které vám ušetří spoustu času a starostí.

Comments are closed.