REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Rychlé a bezproblémové založení s.r.o.

Podnikání prostřednictvím společnosti s ručením omezeným přináší podnikateli řadu výhod. Má jasně oddělený majetek pro podnikání od osobního majetku. Sídlo firmy se nemusí shodovat s místem podnikatelova bydliště. Firma podnikající jako obchodní společnost má v očích veřejnosti větší váhu, než fyzická osoba podnikající na živnostenský list. Proto stále více podnikatelů zakládá firmy jako společnosti s ručením omezeným. Proces založení s.r.o. sestává z dílčích úkonů spočívajících v komunikaci s jednotlivými úřady. Pro založení firmy a její zapsání je zapotřebí složit základní kapitál, provést notářský zápis, získat živnostenského oprávnění, zapsat společnost do obchodního rejstříku a registrovat ji na finančním úřadě. Jednotlivým úřadům je zapotřebí doložit potřebné dokumenty. Na jejich základě vydají potřebné listiny a s nimi se podnikatel vydá na další úřad. Pokud nechcete všechny tyto kroky podstupovat, můžete oslovit společnost, které vše vyřídí za vás. Všechny výhody se dozvíte v článku.

Co vše za vás vyřídíme

V první řadě půjde o značnou úsporu vlastního drahocenného času. Pod vedením zkušených pracovníků této společnosti dojde k realizaci všech potřebných úkonů v průběhu deseti dnů, kdy vám budou následně předány důležité listiny týkající se založení s.r.o. Profesionální servis a individuální přístup pouze zaštítí fakt, že vše proběhne hladce a bez jakýchkoliv nesnází.

Po udělení plné moci společnosti Profi-kancelář s.r.o. budou zajišťovány dokumenty a prováděny činnosti, které se týkají:

  • Živnostenského oprávnění
  • Notářského zápisu
  • Složení peněžního kapitálu
  • Zapsání do obchodního rejstříku
  • Přihlášení na potřebných úřadech

Seznam náležitostí, který by při neznalosti dané oblasti mohl trvat podstatě déle a přinést také řadu nepříjemností a problémů. Toho se chce však každý podnikatel a živnostník bezpochyby vyvarovat, proto je lepší založení s.r.o. svěřit odpovědnějším a zkušenějším.

Po uplynutí lhůty deseti dnů se již můžete oddávat plnohodnotnému businessu, pod košilkou své nové společnosti s ručením omezeným. Profi-kancelář s.r.o. však nabízí ještě jedno řešení, vedoucí k získání nové společnosti.

Založení firmy rychlejším způsobem

Onou zmiňovanou variantou je další přínosný způsob dosažení nové a plnohodnotné společnosti, kterým je koupě ready-made firmy. Subjekt se splaceným kapitálem a naprosto čistou historií. Východisko, které může uspokojit značné množství zákazníků, jež chtějí v rámci založení firmy ušetřit spoustu financí a zároveň se svěřit do rukou výjimečných odborníků.

Jak sami můžete tušit, má proces založení s.r.o. dvě odvrácené podoby, tu snazší a tu složitější. Je pouze na vás, jakou z nich si zvolíte a zda se necháte hýčkat profesionálním přístupem společnosti Profi-kancelář s.r.o. či nikoliv.

Comments are closed.