REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Chovatelské potřeby

Hledáte kvalitní bazar, kde seženete koupi nebo prodej zvířat? Už nemusíte hledat, inzertní portál vas-chovatel.cz Vám nabízí své služby. Naleznete zde koupi nebo prodej štěňat, prodej psů, koček, akvarijních rybiček, koní nebo také chovatelské potřeby a krmivo. Vše je utříděno do přehledných kategorií, takže zde velmi jednoduše najdete různé druhy pro prodej psů, jako jsou ovčáci, pinčové, teriéři, jezevčící nebo koček jako perské, krátkosrsté, siamské, domácí a spoustu dalších plemen.

Vkládat inzerát a odpovídat na nabídky lze bez registrace, ale pro větší komfort v podobě editace inzerátů, prodloužení doby prodeje, je lepší se bezplatně registrovat. Zpoplatněny jsou pouze nadstandardní a doplňkové služby. Ke všem inzerátům můžete vložit velmi jednoduše fotografie, aby nakupující, nebo vy pokud poptáváte, měli přehled, jak zboží vypadá. Inzeráty můžete vkládat na několik dní, ale i na dobu v řádech měsíců. Vše funguje naprosto intuitivně a není nic složitého na vložení inzerátu, k ověření platnosti se používá pouze emailová adresa, samozřejmě pro větší důvěryhodnost Vámi vloženého inzerátu je lepší vyplnit více informací o sobě.

Portál funguje nejen jako prodej štěňat, prodej psů, ale jednoduše zde najde i chovatelské potřeby a krmivo. Jedná se o kvalitní portál pro milovníky domácích mazlíčků, kde velmi jednoduše můžete najít  vše, co Vás napadne, a který je určen zejména pro zveřejňování informací o zamyšlených záměrech uživatelů formou občanské a firemní inzerce, nutné je pouze dodržovat všeobecné obchodní podmínky, které jsou detailně popsány na stránkách a každý, kdo je inzeruje na serveru je musí dodržet.

nebankovní půjčky

půjčky na exekuce

web levně

hotovostni půjčky

GiGaINZERT.cz

Bazar SnadnoRychle

GiGaINZERT.sk

Zdarma bazar

Weblevně

Inzerce na Půjčky

Půjčky SnadnoRychle

SnadnoRychle – rozcestník

RychleSnadno – rozcestník

Půjčky bez registru

oddluženi fyzické osoby

Spoříci účet

Odškodnění dopravní nehody

Kreditní karty

Družstevní byt

Výkup nemovitosti

Reality inzerce

Práce inzerce

GigaBazar.pl

investiční zlato

nebankovní půjčky

kulturistika,fitness

bazar.inzerce

bazar.inzerce

erotická inzerce

bazar.inzerce

dárky pro může,ženy

fitness classic

bazar.inzerce

bazar-slovensko, inzercia

bazar-německo inzerce

zvířata, fauna

Comments are closed.