REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak si poradit s údržbou podlahy

Myslíte si, že je zbytečná pravidelná údržba podlah? Špatné čistící a ošetřující prostředky, nebo jejich špatné použití může Vaši podlaze uškodit, nebo jí úplně zničit. Pokud budete používat správné přípravky, Vaše podlaha vydrží mnohem déle.

Myslíte, že vaše podlaha potřebuje speciální údržbu?

V žádném případě už v dnešní době nestačí jen saponát, kbelík a hadr. Musíte vědět, jaký přípravek na údržbu podlahy  použít.Nevhodný chemický zásah může Vaši podlahu poškodit.Saponátové prostředky často obsahují  odmaštovací  látky a rozpouštědla a postrádají ošetřující a konzervační látky, které podlahová krytina potřebuje.

Jak si poradit s údržbou podlahy

Menší  podlahu si dokážete vyčistit a ošetřit sami, ale pokud máte větší plochu a nebudete si vědět rady, rádi Vám s vaší údržbou naše úklidová firma J&H Úklid  pomůže.

Pokud si budete nechávat pokládat novou podlahovou krytinu, určitě se nezapomeňte informovat, co používat na její dokonalou údržbu. Součástí  běžné údržby je také čištění různých skvrn. To známe všichni. Doporučení zní: informovat se u výrobců, nebo u dodavatelů, jak a co použít na různé skvrny.

Naše firma J&H Úklid , která se zabývá úklidem, čištění koberců,čištění sedacích souprav i kožených souprav má dlouholeté zkušenosti.

Rádi Vám doporučíme prostředky na údržbu. Značku Dr.Schutz ,kterou též prodáváme v naší prodejně ve Vyškově a též nabízíme i na svém eshopu.

A co na to J&H Úklid?

Pokud se rozhodnete využít služby naší úklidové firmy, jsme tu pro Vás k dispozici 24 hodin denně / 7 dní v týdnu / 365 dní v roce. Provádíme kompletní úklidové služby – strojové čištění všech druhů podlah, čištění kožených sedaček, mytí oken, čištění koberců, ale spoustu dalších úklidových služeb v lokalitách Praha, Brno, Vyškov, Slavkov, Prostějov, Olomouc, Zlín a další města ČR.

Comments are closed.