REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Luxusní italský klasický nábytek

Italský nábytek se vyznačuje jedinečným designem, který se snoubí s precizním provedením. Titul kvalitního nábytku získala italská výroba již před mnoha lety, kdy byla italská města a řemeslníci uznáváni po celém světě.

Obdiv v té době patřil nejen italskému nábytku, ale také uměleckým dílům, šperkům a samozřejmě módě. Italský oděvní i nábytkářský průmysl je na špici i dnes a italský nábytek a móda patří mezi hlavní vývozní komodity státu. Především díky kvalitě a jedinečnému designu, který vytváří originál z každého kusu.

Designový nábytek z Itálie

Designový nábytek je vhodný většinou jako solitér, ale pokud si necháte poradit nebo sami máte cítění pro kombinace, snadno s ním vybavíte obývací pokoj, koupelnu nebo kuchyni. Designový nábytek však nemusí znamenat pouze hypermoderní italské sedací soupravy. Může jít také o kvalitní klasické kusy nábytku, kde se snoubí inspirace z baroka s novým pojetím technologií výroby, která zajistí příjemné posezení v luxusním křesle.

Stylový nábytek do domácnosti i do hotelu

Klasický nábytek je na rozdíl od moderních kusů vyráběn z masivního dřeva, jehož přírodní kresba může působit sama jako umělecké dílo. Dřevo je vhodně doplněno kvalitní kůží nebo látkovým potahem, aby působilo náležitým dojmem.

Stylový nábytek z masivu se skvěle hodí nejen pro chvíle relaxace v domácnosti, ale skvěle poslouží v hotelu. Hotelový nábytek v lobby by se měl vyznačovat tím, co italský designový nábytek slibuje klientům. Luxusní posezení díky příjemným a kvalitním materiálům, ze kterých je nábytek vytvořen.

Comments are closed.