REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Koupelny Sapho

Plánujete rekonstrukci koupelny? V tom případě jste správně ve společnosti Koupelny Sapho, přesně UBC s.r.o. Své služby firma nabízí na pobočkách v Praze Líbeznicích a v Příbrami. Společnost je na trhu již od roku 1990 a za tu dobu si stihla vybudovat skvělé a známé jméno a nejen její jméno je zárukou kvality a spokojenosti jejích zákazníků. Své služby zaměřené jak na retro koupelny, tak na koupelny ve stylu moderním, nabízí společnost nejen v České republice. Z ostatních jde například o Litvu, Chorvatsko, Německo či Polsko a jiné. Společnost zaměstnává více jak 120 poctivý a pracovitých zaměstnanců, kteří jsou plně připraveni pomáhat a ochotně radit svým zákazníkům. Vyzkoušejte spolupráci se společností Sapho a vaše koupelna se stane rájem, kam se budete každý den rádi vracet a užívat si zasloužené chvilku odpočinku po náročném dni v práci, které patří jen a jen vám.

Sortiment, který vaše koupelna potřebuje

V nabídce sortimentu naleznete mnohé. Koupelnový nábytek je součástí obou showroomů jak v Praze, tak v Líbeznicích. Prostory jsou naplněny vzorovými koupelnami, abyste si rovnou mohli udělat představu, jak přesně má místnost vypadat a jaké účely by měla splňovat. Pokud potřebujete obklady do koupelny a dlažbu, i ty jsou v nabídce, a to od roku 2011, kdy se společnost zaměřila i na tuto problematiku. Společnost se pyšní více než padesáti dodavateli z České republiky a může se také pochlubit téměř sty dodavateli ze zahraničí. Tito dodavatelé, kteří dodávají jak materiál, tak hotové koupelnové doplňky, jsou léty osvědčeným zdrojem kvality, jistoty a profesionality, takže zákazníky společnosti nemají žádný důvod k obavám.

Spolupráce na jedničku

Společnost přináší zákazníkům veškeré související služby a produkty včetně dlažby do koupelny. Odborný tým specializovaných pracovníků je připraven na vše a poskytuje plnou podporu všem svým zákazníkům, ať už jde o výběr podložky k vaně nebo o tu správnou volbu vodovodní baterie. Vyzkoušet spolupráci se společností Sapho se určitě vyplatí a každý zákazník se bude velmi rád vracet.

Comments are closed.