REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Jak vybavit prodejnu?

Zařizujete si vlastní obchod? Jste nováčci v oboru? V následujícím článku se dozvíte mnoho informací a praktických rad o vybavení obchodů. Ať už se chystáte provozovat prodejnu oblečení, nářadí, čerpací stanici, trafiku nebo pekařství pro všechny odvětví obchodu máme praktické elegantní řešení.

Regály

Nikdo z nás si nyní již nedokáže představit obrovské hypermarkety, obchodní domy nebo dokonce ani malý vesnický obchůdek bez klasických regálů. Regál je již o pradávna základním vybavením obchodů. Od doby vzniku již prošly mnohými úpravami a nemají dnes tedy daleko k dokonalosti.

Regálové systémy

Hlavní předností regálů je jejich variabilita. Dají se jednoduše díky své nízké váze sestavit do nejrůznějších regálových systémů, které mohou být šité na míru každému prostoru. Prakticky zaplnění místa v prodejně je pouze na Vás, což Vám zaručí jednotlivé díly jako například koutové, přístěnné nebo rohové regály. Regálové systémy využijete především tam, kde potřebujete přehledně a kompletně zužitkovat prostorové možnosti.

Kovové regály

Pokud vybavujete menší obchod nebo sklad, skvěle Vám poslouží i kovové regály. Od nejjednodušších skladových regálů až po složitější typy s přední stojinou se hodí především tam, kde potřebujete snadnou údržbu například zahradnictví, květinářství nebo pneuservisu. Pozor věnujte ve skladech především nosnosti, aby vyhovovala Vašemu podnikání.

Váš obchod bude díky regálům lépe vypadat, bude přehlednější a plně využije veškerý možný prostor. Regálové systémy Vám dají možnost vystavit maximum zboží a zákazníci budou přesto mít dostatek místa k pohybu. Vytvoříte si sami dokonalý systém, který si zamilujete nejen vy, ale i klienti, kteří se budou rádi vracet.

 

Comments are closed.