REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Stěhování firem na klíč – ušetří čas i starosti

Stěhování na klíč od specializované firmy Vám dokáže, že stěhování nemusíte téměř ani postřehnout. Žádné noční můry, nervozita. Profesionální stěhovací služba zvládne vše za Vás od A do Z. Svěřte se do rukou odborníkům, obzvláště pokud se chystáte přestěhovat svoji společnost.

Stěhování firem a kanceláří

Řeknete si, že na stěhování firmy zvládnete sami, ale zamyslete se, jestli Vás to nevyjde ještě dráž. Vaši pracovníci budou nevrlí a unavení. Při neopatrném transportu se leccos rozbije. A provoz kanceláří se bude muset přerušit. Proč raději nezvolit službu nabízející stěhování firem s pojištěním proti vzniklé škodě, která Váš podnik přestěhuje bez přerušení chodu kanceláří.

Přestěhování výrobního podniku

Ať již vlastníte jeden či více strojů, linek nebo celé výrobní technologie, specializovaná firma si s tím snadno dokáže poradit. Stěhování strojů nebo výrobních technologií totiž není vůbec snadné pro amatéry, nejen kvůli hmotnosti, ale především z hlediska potřebné přípravy.

Před samotným stěhování strojů je potřeba provést například odpojení strojů od sítí, vyčerpání kapalin, olejů ze strojů, očištění strojů a připravení na transport, naplánování převozu nadměrného nákladu, vyvážení strojů a jejich ukotvení, následné opětovné zapojení a uvedení do provozu. Tímto vším díky profesionální stěhovací službě nemusíte procházet sami.

Poradí si i s těžkou vahou

Podobně u stěhování těžkých břemen nepodceňujte situaci a raději si ušetřete svoje nervy a přenechte vše specialistům, kteří znají svůj obor a ví, jak se v dané situaci zachovat. Stěhovací firma má k dispozici potřebnou manipulační techniku, obalové materiály i dostatek pracovníků. Jsou připraveni řešit i vzniklé problémy. Předejděte tak nejen úrazu, ale také například obíhání pojišťoven a podobně při případných nesnázích!

Comments are closed.