REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Moderní stomatologie v Praze s péčí o děti i dospělé

Hledáte nového zubaře v hlavním městě? Moderní stomatologie praha 2 vám určitě bude vyhovovat. Dentální centrum a zubař Praha 2 nabízí estetická a komplexní řešení mnoha problémů. Jedná se o péči pro dospělé i děti. Základem je důkladná prevence, která dokáže předcházet závažnějším problémům do budoucna. Určitě se nevyplatí zanedbávat pravidelné půlroční prohlídky. Vyžadujete profesionální péči na co nejvyšší úrovni, ochotný personál a pěkné prostředí? Rozhodně nejste příliš nároční, na takové podmínky máte nárok. Určitě se vám bude líbit v zubní ordinaci Praha 2 s názvem Dentální Centrum Urbánek. Nechybí vybavení špičkovými přístroji a použití nejnovějších metod. Uvidíte, že se zbavíte i svého strachu ze zubařů.

Zdravý chrup a krásný úsměv

Stomatolog Praha se postará o váš krásný úsměv a zdraví vašich zubů. Péče zde zahrnuje nejen pravidelné preventivní prohlídky a řešení zubního kazu, ale také dentální hygienu Praha, šetrné bělení zubů, léčbu paradontózy a zubních váčků nebo estetické řešení mnoha potíží. Jedná se třeba o implantáty zubů, inlay, nové korunky a estetické fasety. Pro urgentní případy je určena místní zubní pohotovost.

Nezanedbatelná zubní hygeina

Velmi žádané je profesionální čištění zubů pomocí ultrazvuku nebo jejich bělení. Na některé věci totiž zubní kartáček zkrátka nestačí. Dentální hygiena Praha 2 vás zbaví nežádoucích pigmentací nebo zubního kamene. Můžete si také vyžádat instruktáž, jak si nejlépe čistit chrup. Pomocí nových metod můžete mít zuby jako hollywoodská hvězda. To zahrnuje i rovnátka, nejen pro děti, ale i pro dospělé.

Pomoci mohou zubní implantáty

Zubní implantáty mohou pomoci nahradit chybějící zuby. Novinkou v této oblasti jsou titanové náhrady. Zubní implantáty Praha, to jsou titanové náhradní kořeny, na které se aplikují zubní náhrady. Jsou odolné a tělo je dobře přijímá. Bát bolesti se nemusíte, vše se provádí v celkové anestezii nebo místním znecitlivění.

Comments are closed.