REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Nejde vám spát, nebo se naopak brzo budíte, neboť vás ruší pouliční osvětlení, případně sluneční svit?

V létě jste vystaveni napospas slunečním paprskům nepřetržitě svítícím do vašich okenních skel? Nebo jen dychtíte po svém soukromí, schovaném před všetečnými pohledy zvědavých sousedů? Častokrát klienti přemýšlejí, zda si mají pořídit stínění vnitřní, nebo venkovní stínění? V mnohých případech jsou skvělým východiskem venkovní žaluzie, designově vyvedené venkovní rolety, praktické markýzy, oblíbené pergoly, rovněž i svislé fasádní clony, v opačných případech zas vnitřní žaluzie, případně látkové sítě nebo sítě proti hmyzu. Výhodné řešení většinou nebývá nikdy jen jedno.

Výtečnou a užitečnou variantou zastínění objektu jsou populární rolety. Venkovní rolety Climax ochrání vaše okna před nepříznivým počasím, venkovní rolety současně dokážou minimalizovat lomoz zvenku a ještě přispějí k obraně vašeho majetku. A proto jsou venkovní rolety Climax velmi často používány jako účinná obrana před sluncem, ale pomáhají rovněž zabránit úniku tepla. Jestli vám více vyhovuje nějaká designová možnost, útulný příbytek vám zkrášlí textilní stínění, kam patří elegantní a efektivní látkové rolety, nebo rozmanité plisé žaluzie, praktické japonské posuvné stěny a užitečně vertikální žaluzie Climax. Kolekce látek nabízejí širokou paletu barev, textilie jsou z hodnotných materiálů a neotřelého dekorování.

Originální venkovní rolety Climax jsou užitečnou částí oken díky svým nesporným znakům. Jednotlivé typy se liší provedením lamel, podobou ovládání a montování: k novostavbám a rekonstrukcím využíváme rolety s podomítkovým boxem a rolety do stavebních překladů, rolety s přiznaným boxem více sluší dokončeným stavbám. Veškeré rolety Climax se dají ovládat dálkově, jsou opatřeny motorem.

Stoprocentní zastínění balkonu a chládek na terase spolehlivě zařídí markýzy od spolehlivého českého výrobce Climax, mezi jejichž přednosti patří zejména kvalitní konstrukce, odolné textilie v pestré škále provedení a řada užitečných doplňků. Rovněž na avizované markýzy, stejně jako na všechny rolety, venkovní rolety a ostatní sortiment, dává firma Climax prodlouženou záruku na čtyři roky.

Comments are closed.