REGISTRACE / PŘIHLÁŠENÍ
OK 365 Internetový magazín
Rubriky
Archivy

Česko anglická školka je to nejlepší pro předškoláky

Chcete dát svým dětem to nejlepší možné vzdělání a průpravu do života? Pošlete je do Česko anglické školky Praha, kde se děti od samého začátku svého předškolního vzdělání učí anglický jazyk formou přirozené komunikace s rodilými mluvčími. Vaše dítě si zahraje i nejrůznější hry, díky kterém začne brát anglický jazyk jako běžnou součást svého života.

Ve školce vytváříme příjemné přátelské prostředí, jde nám o to, aby se u nás děti cítily jako doma. Celý denní program je rozdělený na dvě části: anglickou a českou. Anglický program začíná od 8 hodin ráno a končí ve 14 hodin. V tomto čase probíhá výuka jen v anglickém jazyce. Český program pak začíná od 14 hodin a končí v 18 hodin. Poté si již děti chodí vyzvednout rodiče.

Celodenní program ve školce

Děti zahájí den příchodem do školky, ten je stanoven na dobu mezi 8:00 a 8:45. Vaše dítě tedy nemusí přijít přímo na čas, může se tak například déle prospat. Od 8:45 do 9:00 probíhá ranní rozcvička, která slouží k tomu, aby se děti po ránu protáhly a rozhýbaly. Od 9:00 do půl desáté probíhá takzvaný ranní kruh, který spočívá v tom, že si děti sednou do kruhu a dohromady probírají například počasí nebo zážitky z víkendu. Zároveň se tím učí nová slovíčka, protože ranní kruh probíhá výhradně v anglickém jazyce. Od 9:30 do 10:00 je dopolední svačinka, která je až do 11 dopoledne následována tematickými lekcemi. Poté následuje další hodina pobytu na čerstvém vzduchu a od 12 hodin jdou děti na oběd.

Jako v každé školce tak i u nás následuje po obědě odpočinek, který trvá až do 14 hodin. Tímto končí anglický program a následují lekce v českém jazyce. Poté děti ještě čeká jedna svačina, volitelné odpolední kroužky (tanečky a zpěv, výtvarné techniky, jóga, četba pohádek, vědecké pokusy) a celý den končí volným programem. Kompletní program naleznete na našich stránkách Mateřská školka Praha.

Zápis do mateřské školky

Pokud má vaše dítě dostat tu nejlepší předškolní přípravu, zapište jej do Česko-anglické školky Praha a zajistěte mu tím lepší budoucnost a lepší jazykovou přípravu do života. Zápis do mateřské školky probíhá v průběhu celého roku, stačí jen vyplnit formulář na našich webových stránkách, kde najdete i veškeré kontaktní informace. My se vám následně ozveme s termínem osobního setkání, na kterém si budete moci naši školku osobně prohlédnout

Comments are closed.